Αρχείο

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

The Geek Limbo: Hottest games till the end of 2011
Η αλήθεια είναι πως από τα περισσότερα video games  που βγήκαν το 2011 μέχρι στιγμής, λίγα κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις απίστευτα υψηλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για αυτά. Το φθινόπωρο όμως μόλις ξεκίνησε και έχουμε αρκετά games για να περιμένουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ας δούμε μερικά από αυτά.

Rage

Η Id software είναι βετεράνος στα first person shooters. Όταν έχεις στο ενεργητικό σου franchises όπως το Doom, Wolfenstein και Quake αν μη τι άλλο κάθε κυκλοφορία σου έχει μια σφραγίδα εγγύησης πριν καν κυκλοφορήσει. Έτσι και το Rage που μας υπόσχεται έναν τεράστιο και εκτενέστατο κόσμο για να εξερευνήσουμε και να σκοτώσουμε ότι βρούμε μπροστά μας.


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14/10
Πλατφόρμες: Xbox 360, PS3, PC

Batman: Arkham City

           
Τα λόγια είναι περιττά. Το Batman Arkham Asylum έδωσε ξανά ελπίδα στα superhero video games και ότι δείγμα της συνέχειας του έχουμε δει απλά μας κάνει να θέλουμε περισσότερο. Μπορούμε από τώρα να πούμε πως θα φιγουράρει στις λίστες για τα game of the year.


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18/10
Πλατφόρμες: Xbox 360, PS3, PC

Uncharted 3


            Τα προηγούμενα Uncharted αποδείχθηκαν καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες και από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Το Uncharted 2 έγινε ένας από τους βασικούς λόγους για να αγοράσει κανείς PS3 οπότε περιμένουμε να δούμε το 3ο και μάλλον τελευταίο μέρος της σειράς να είναι και το καλύτερο.


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1/11
Πλατφόρμες: PS3

 

Elder Scrolls V: Skyrim

            Κάθε  Elder Scrolls game έχει φτιαχτεί με σκοπό να καταβροχθίσει ώρες από τη ζωή μας. Πολλές ώρες. Και για μία ακόμα φορά θα τις δώσουμε χωρίς κανένα δισταγμό με σκοπό να εξερευνήσουμε τον κυριολεκτικά απέραντο κόσμο του Skyrim.


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11/11
Πλατφόρμες: Xbox 360, PS3, PC

Legend Of Zelda: Skyward Sword


            Καινούργιο Zelda. Αυτά. Το μόνο ίσως αρνητικό που μπορούμε να του προσάψουμε είναι πως τα γραφικά που έχουμε δει μέχρι τώρα δεν είναι αντάξια ενός τίτλου του 2011, πράγμα για το οποίο φταίει το ξεπερασμένο hardware του Wii. Όμως είναι Zelda οπότε είναι καλό να μη κλαιγόμαστε για τα γραφικά και να απολαύσουμε έναν από τους τελευταίους σημαντικούς τίτλους του Wii.


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20/11
Πλατφόρμες: Wii

Star Wars: The Old Republic

           
            Σιχαίνομαι τον όρο WoW-killer καθώς δε πιστεύω ποτέ πως θα υπάρξει τέτοιος τίτλος που να καταφέρει να εκθρονίσει το World Of Warcraft. Ο συνδυασμός όμως του μεγαλύτερο sci-fi franchise με το είδος του mmorpg υλοποιημένο από την Bioware είναι λογικό να έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες στο κοινό. Πριν από μερικές μέρες έλαβα ένα newsletter mail για την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Old Republic και πάτησα το pre-order με περίσσεια λαχτάρα. Προβλέπεται πανικός.


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20/12
Πλατφόρμες: PC
Βαγγέλης Σωφρονάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου