Αρχείο

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

The Geek Limbo: Marvel goes Anime



Είναι γνωστό στους comic fan κύκλους ότι η Marvel συνεργάζεται με το γιαπωνέζικο animation studio Madhouse στα πλαίσια ενός τετραμερούς project που θα μεταφέρει γνωστούς ήρωες της Marvel σε anime στυλ. Συγκεκριμένα έχουν βγει trailers για τα Iron Man, Wolverine, X-Men & Blade και κάθε σειρά θα αποτελείται απο 12 επεισόδια. Mόνο ο Iron Man έχει προβληθεί μέχρι τώρα στην Ιαπωνία και μέσα στο 2011 θα προβληθούν στην Αμερική και τα υπόλοιπα. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω μερικούς απ' τους αγαπημένους μου χαρακτήρες σε ένα μη-δυτικό στυλ καθώς οι περισσότερες επαναπροσεγγίσεις στις οποίες έχουν υποβληθεί τελευταία δε με έχουν αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο.

Iron Man:


Wow. Just wow.  Άμα σε ένα πράγμα είναι καλό οι Ιάπωνες αυτό είναι να κάνουν εντυπωσιακές εναέριες μάχες με mecha στολές.

Wolverine:


Οκ μου φαίνεται αρκετά off η συγκεκριμένη προσέγγιση αλλά δε λέω τίποτα μέχρι να δω ολοκληρωμένο επεισόδιο και στην τελική αυτό είναι και το νόημα του project, να δούμε τους χαρακτήρες όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Αλλα ωραία χαίτη ρε μαν.

X-men:


Ώπα εδώ ο Wolverine δεν έχει χαίτη και 2 μέτρα μπόι?  Πολύ καλή επιλόγη πάντως να συμπεριλάβουν την Armor, μία όχι και τόσο γνωστή μεταλλαγμένη, που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σαν anime χαρακτήρας.

Ο Cyclops όμως απ'την άλλη...



...fabulous!



Βαγγέλης Σωφρονάς
vsofronas@rouamat.com