Αρχείο

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Το σόι μου μέσα...!


Το γεγονός της χρονιάς για την σόουμπιζ καταφτάνει. Ο γάμος του πολυαγαπημένου μας πρίγκηπα Williams στις 29 απριλίου. Τι κρίμα για κάποιες! Τέλοσπάντων όλοι λίγο πολύ, θέλοντας και μη έχουμε ακούσει έστω και κάτι μικρό για τον 28χρονο πρίγκηπα, για την κοπέλα όμως που παίρνει δεν έχουμε ακούσει και πάρα πολλά. Το όνομα της γίνεται σιγά σιγα γνωστό παντού, Kate Middleton. Μια 29χρονη ( για κάτι μήνες μεγαλυτερη ) αγγλίδα που μεγάλωσε στο Berkshire της νοτιοανατολικής Αγγλίας και παρακολούθησε το Marlborough College και στην πορεία πήγε στο University of St Andrews, όπου εκεί ξεκίνησε ο μεγάλος έρωτας. Φοιτητούδια λοιπόν γνωρίστηκαν τα παιδιά καθώς και ο Williams φοιτούσε στο ίδιο πανεπιστήμιο. Βέβαια άλλα έχουν ακουστεί ότι έκανε η Kate στο πανεπιστήμιο παρά τους έρωτες και την παρακολούθηση μαθημάτων. Και εδώ είναι που έρχομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω μερικά καυτά κουτσομπολιά για το ξεκίνημα του έρωτά τους. Όταν λοιπόν σπούδαζαν τα παιδιά μας οι κάμερες που περιτριγύριζαν τον πρίγκηπα και κάποιοι δαιμόνιοι ρεπόρτες που ψάχνουν πολύ τα θέματα είχαν καταλάβει τι παίζει μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν ξεκινησαν να κυνηγάνε και την κακόμοιρη την Kate που είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους. Για να μην σας κουράζω, ακούγεται πως από το παράθυρο του δωματίου της έδειχνε στους δημοσιογράφους τα οπίσθιά της σαν μικρό και άμυαλο κοριτσάκι που ήταν, αλλά δυστυχώς έχουν μείνει αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια. Τώρα μας το παίζει ντίβα και μας έκλεψε ολόκληρο πρίγκηπα ενώ τότε, ας μην ανοίξω το στόμα μου. Δεν είναι όμως μόνο αυτά που θέλω να πώ, αλλά θέλω να αναφερθώ και στο σόι της. Τουλάχιστον αυτή δεν μας έκανε και τόσο καλή εντύπωση μήπως το σόι της μας διορθώσει όλη της την εικόνα? Δεν το νομίζω! Και από που να πρωτοξεκινήσω.
Λοιπόν ας μιλήσω για τον αδερφό της Kate τον James Middleton που δεν ακούγονται και πολλά γι αυτόν. Μπορεί στα αυτιά μας να είναι μονάχα ένα όνομα αλλά στα αυτιά των άγγλων κάτι σε τρόμο κάνει. Και όλα αυτά γιατί έχει λίγο περίεργα γουστα ο άνθρωπος. Δηλαδή αν βρεθείτε προς αγγλία μεριά θα τον πετύχετε οπουδήποτε κι αν πάτε, μεθυσμένο κυρίως, να κάνει βόλτες είτε γυμνός είτε με ρούχα. Αν πάλι πετυχαίνεται μία γυναίκα συνέχεια μεθυσμένη όπου κι αν πάτε μην φοβηθείτε αυτός θα είνα πάλι. Αυτό είναι το χόμπι του. Ντύνεται καμιά φορά γυναίκα και βγαίνει και πίνει και γλεντά. Θέλει μάλλον να δει πως διασκεδάζουν κι οι γυναίκες με τα τακούνια ή οτιδήποτε άλλο, ξερω εγώ. Τον έχουν πετύχει οι κάμερες άπειρες φορές και η καλή του η αδερφούλα τρέχει και τον μαζεύει και δεν ξέρω πόσα σκάει για να μην βγούν όλα αυτά στην φόρα, σαν καλή ντίβα που είναι. Όμως εγώ βρήκα photos, όχι που θα μου γλίτωνε! Ας αφήσουμε όμως σε ησυχία τον αδερφό της και ας πιάσουμε τον θείο της τώρα. Ο καλός της ο θειούλης, ο αδερφός του πατέρα της που δεν αναφέρεται το όνομα του έχει, και λογικό μου φαίνεται, πάρα πολλά λεφτά. Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να γνωρίσει τον πρίγκηπα και η γνωριμία έγινε σε μία από τις βίλες του η οποία δεν έχει και πάρα πολύ καλή φήμη. Η συγκεκριμένη βίλα αναφέρεται σαν βίλα των οργίων καθώς εκεί μέσα έχουν γίνει διάφορα πάρτυ και διάφορες ταινίες πορνό. Καλός κι ο θειος. Ξέρει πως να τρώει τα λεφτάκια του. Πάει δηλαδή και ο θείος, δεν μας άλλαξε καθόλου την γνώμη. Ποιος θα μπορούσε άραγε?! Και βέβαια πως το ξέχασα η άδερφη της Kate η Pippa Middleton αλλά με τέτοιο όνομα δεν μπάινω στον κόπο να σχολιάσω.
Οπότε μετά από όλα αυτά η δεσποινίς Kate έχει φάει Χ από εμένα, όχι ότι θα άλλαξει τη γνώμη του πρίγκηπα αυτό γιατι λογικά ξέρει τι παίρνει. Να δούμε αν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τόση δημοσιότητα στραμμένη επάνω της την 29η Απριλίου χωρίς να μας δείξει τα απόκρυφα της...












Πηνελόπη
penelope@rouamat.com