Αρχείο

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μμμμμ... Μυρίζομαι εκλογές!

 Και σαν να μην μας έφταναν όλα μαθαίνω την προηγούμενη εβδομάδα ότι σήμερα στην διακαναλική συνέντευξη του ο κανακάρης μας (φτου φτου μην τον ματιάξω), μας ετοιμάζει ανακοίνωση φουρτουνα για νέες εκλογές! Κι όμως το θυμάμαι σαν να 'ταν πέρυσι όταν είχε γίνει κάτι τέτοιο... Για μισό λεπτό! Μα ήταν πέρυσι όταν έγινε! Ε λοιπόν σε αυτη την χώρα αδυνατώ να καταλάβω τον όλο ρόλο του συντάγματος! Ποιος ο σκοπός του να έχουμε νόμους και κανονισμούς αν είναι να μην τηρούνται από κανέναν, ούτε καν από τους ίδιους τους ανθρώπους που τους θεσπίζουν.

Άκουσα και για την δυνατή φράση του πρωθυπουργού, το "Ως εδώ και μην παρ έκει" που το είπε με τόσο πνεύμα ως άλλος Μεταξάς με το μεγάλο του ΟΧΙ. Ξέχασε κάποιος να του πει βέβαια ότι και να ήθελε να πει "και απο δω κι άλλο έχει" μάλλον θα έπρεπε να αρχίσει να βάζει και αγγούρια κάπου αλλού γιατί σε μας δεν χωράνε άλλα.

Διαβάζω τώρα πως έστειλε και 16 βουλευτές στην Γερμανία για να συναντήσουν τον επίτιμο κ. Χριστοφοράκο και να των ρωτήσουν για τον αν λάδωσε τα κόμματα τόσα χρόνια. Μα συγγνώμη κύριέ μου αλλά εσείς που παινέψατε τόσο περίτεχνα την χώρα μας με την δήλωση σας στους Financial Times στις 10.10.2009 δεν έιπατε  "ανέλαβα να διοικήσω μια χώρα που είναι διεφθαρμένη από το Α-Ω"; Άρα λοιπόν γιατί οι πολιτικοί μας να μην έιναι διεφθαρμένοι και να λαδώνονται συμπεριλαμβανομένου και του κόμματος σας; Συνεπώς πάλι πληρωμένες διακοπές σε σουίτες στη Γερμανία για τους βουλευτές μας βλέπω, που θα γυρίσουν ανανεωμένοι και με άδεια χέρια!

Έτσι λοιπόν μέτα απ' όλα αυτά έρχομαι κι ακούω για ενδεχόμενο εκλογών και δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να σηκωθώ να φύγω απ' αυτή την χώρα διότι τίποτα πλέον δεν λείτουργεί!

Άντε να δούμε τι θα ακούσουμε και σήμερα!

Καλή εβδομάδα σε όλους!


Κωνσταντίνος Μουράτης