Αρχείο

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η Κουτσομπόλα μέσα μου: Η κουζίνα της μαμάς δεν βγάζει καλά φαγητά...





Ο κόσμος τον έμαθε από τη μικρή οθόνη, από τις γαστρονομικές προτάσεις του στην εκπομπή «Η κουζίνα της μαμάς». Αυτό, όμως, που δεν ήταν γνωστό και αποκάλυψε ο ίδιος ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι ότι κάποια στιγμή η ζυγαριά του έδειχνε 52 κιλά, καθώς ήταν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, με αποτέλεσμα να απειλείται σοβαρά η υγεία του. Οι συμβουλές του για υγιεινή αλλά και ισορροπημένη διατροφή αποδείχτηκαν ανεφάρμοστες στον ίδιο του τον εαυτό!
  Τον «ξύπνησε» μια καλή του φίλη, η Ρεβέκκα, η οποία δυστυχώς, μολονότι βοήθησε τον Ευτύχη να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία και πέθανε. «Προτιμούσα να φάω λίγο ή να μη φάω καθόλου από το να φάω κάτι που θεωρούσα ότι θα μου έριχνε τη διάθεση και την ενέργεια. Η έξτρα χαζομάρα ήταν ότι έκανα αερόβια γυμναστική κι έτσι έχασα μυϊκή μάζα» αποκάλυψε ο συμπαθής παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Λοιπόν».
  Αφορμή στάθηκε ένα πρόσφατο μήνυμα που έγραψε ο Ευτύχης στον λογαριασμό του στο Facebook: «Όσοι με θυμάστε πριν τρία χρόνια, ήμουν υπερβολικά αδύνατος, πετσί και κόκαλο. Είχα χάσει βάρος σε επικίνδυνο επίπεδο και πολλοί φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να με προειδοποιήσουν και να με βοηθήσουν… Είδα τη ζυγαριά στα 52 κιλά. Έφτασα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας και χρειάστηκε να με ξυπνήσει μια φίλη. Ήταν αυτή που με ταρακούνησε και με βοήθησε να βάλω μυαλό. Την ευχαριστώ και της ζητώ συγγνώμη που δεν πρόλαβα να τη χαιρετήσω. Ήταν 30 ετών και πέθανε λόγω νευρικής ανορεξίας». Ο θάνατος της Ρεβέκκας πλήγωσε αφάνταστα τον Ευτύχη , αλλά την ίδια ώρα τον δυνάμωσε: «Ξέρω ότι από εκεί που με βλέπει θέλει μόνο να χαμογελώ και να συνεχίσω αυτό που ήθελε να κάνει» είπε χαρακτηριστικά. Ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεπέρασε το πρόβλημά του και είναι έτοιμος πλέον να γράψει δύο βιβλία από την εμπειρία του: ένα εγχειρίδιο διατροφικής ευφυΐας και ένα βιβλίο θετικής ενέργειας.




Πηνελόπη

Η Κουτσομπόλα μέσα μου: Will Smith + J.Lo= πληγωμένες καρδιές





  Το δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch» που προκάλεσε αναστάτωση στο ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ αναφέρει ότι ο Will Smith έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του Jada με τον Μαρκ Αντονι. Μαζί και χαμογελαστούς βρήκε Will Smith και Jada Smith η πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αμερικανικού περιοδικού «In Touch» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Τζέιντα κλέβει τον σύζυγο της J.Lo». Το ζευγάρι βγήκε από το σπίτι του στο Μαλιμπού και χαιρέτησε με χαμόγελο τους συγκεντρωμένους φαν, αλλά και τους δημοσιογράφους που είχαν καταφτάσει στην περιοχή για να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους στα όσα δημοσιεύει το περιοδικό.
   Παρακινούμενος από δημοσιογράφο του TMZ.com να σχολιάσει τις «γελοίες φήμες», ο Γουίλ Σμιθ αρκέστηκε απλώς να απαντήσει ότι «μόλις το έκανες εσύ για μένα», καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν διαψεύσει, με δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις τους, τις φήμες περί διαζυγίου. Το δημοσίευμα του περιοδικού που προκάλεσε αναστάτωση στο ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ αναφέρει ότι ο Γουίλ Σμιθ έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του με τον Μαρκ Αντονι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και εν συνεχεία βγήκε κλαίγοντας έξω. Ταπεινωμένος από την απιστία της Τζέιντα με τον πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ, φέρεται μάλιστα να απέλυσε και το προσωπικό του σπιτιού, επειδή τόσο καιρό κάλυπτε τα όσα συνέβαιναν.
   Η παράνομη σχέση των δύο ξεκίνησε, σύμφωνα πάντα με το «In Touch», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Hawthorne». Αν και οι Σμιθ λέγεται ότι συμβουλεύονται ήδη τους δικηγόρους τους για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν το ψευδές δημοσίευμα, άτομο του στενού τους περιβάλλοντος δήλωσε στο TMZ.com ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου στο άμεσο μέλλον.




Πηνελόπη