Αρχείο

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Ήρθε η ώρα της Pippaς!!





  Κι εκεί που μετά τον πριγκηπικό γάμο περιμέναμε όλοι να ασχολούνται με την πριγκίπισσα και τον πρίγκιπα, ο κόσμος όλος γυρνάει γύρω από την Pippa. Έτοιμη να ανταλλάξει βέρες αρραβώνα με τον αγαπημένο της, Άλεξ Λιούντον, φέρεται να είναι η δις Middleton. Τα δημοσιεύματα του Βρετανικού τύπου κάνουν λόγο για την επιμονή του αγαπημένου της να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, επειδή ο ίδιος φοβάται στην ιδέα ότι μπορεί να τη χάσει.
  Όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του Άλεξ Λιούντον στα Μέσα Ενημέρωσης: «o Άλεξ ξέρει πως αν δεν βιαστεί να της κάνει πρόταση, ενδεχομένως και να τη χάσει. Αλλά και αυτός αποτελεί ιδανική επιλογή για την Pippa»! Λογικό μου φαίνεται αφού την έχουν κάνει θεά την κοπέλα. Μια με τα οπίσθιά της ασχολούνται, μια με την ζωή της κι εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την παντρευόμουν...




Πηνελόπη

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Μια δωρεά για τον Ρέμο κανείς???





  Εδώ και ενάμιση χρόνο ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μαζί, αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Μάλιστα από το καλοκαίρι η Υβόννη έχει μετακομίσει στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα και ζουν κανονικά σαν παντρεμένοι. Σαν παντρεμένοι… Γιατί γάμο δεν βλέπουμε στο άμεσο μέλλον. Δεν μπορεί ο Αντώνης. Δεν  βγαίνει!!!! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται σύμφωνα με το περιοδικό OK! φίλοι του τραγουδιστή. Ο Αντώνης λοιπόν αντιμετωπίζει ακόμα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εξακολουθεί κάθε μήνα να δίνει ένα πολύ σημαντικό ποσό για να καλύψει τα χρέη του Ηρακλή. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και τη διαμάχη με την πρώην εταιρεία του τη SONY, που όπως τονίζει το περιοδικό προσπαθεί να τη διευθετήσει εξωδικαστικά για να κλείσει και αυτό το μέτωπο.
  Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι οι γάμοι και τα κουφέτα. «Η Υβόννη μπήκε στη ζωή μου στη χειρότερή μου φάση. Η προηγούμενή μου σχέση δεν βίωσε σχεδόν καθόλου τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα, δεν πέρασε καθόλου μαζί μου αυτά που πέρασα τον τελευταίο καιρό. Όλο το “πακέτο” δυστυχώς το έχει φάει η Υβόννη. Το ότι είναι διαρκώς δίπλα μου, μου δίνει δύναμη», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής στο Έθνος της Κυριακής. Μέχρι εκεί όμως. Το μεγάλο βήμα δεν βλέπουμε να το κάνει στο άμεσο μέλλον. Εκτός κι αν τους χτυπήσει την πόρτα απροειδοποίητα ο… πελαργός. Τότε ναι, ο Αντώνης, σαν παραδοσιακός άνδρας που είναι, θα το αποκαταστήσει το κορίτσι.




Πηνελόπη