Αρχείο

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Τρέλα που κυκλοφορεί





Εξοργισμένος είναι ο πατέρας της Amy Winehouse. Ο 60χρονος, δεν πίστευε στα μάτια του όταν συνειδητοποίησε ότι είχαν κάνει «φτερά» τα προσωπικά αντικείμενα και οι ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, από το σπίτι της κόρης του! Ο Mitch Winehouse, θεωρεί πως οι «ποντικοί» ανήκουν στο στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, καθώς μετά το θάνατο της, μόνο 20 άτομα είχαν πρόσβαση στο σπίτι: η οικογένεια, μερικοί φίλοι, οι σεκιούριτι και η αστυνομία. Ανάμεσα στα αντικείμενα που κλάπηκαν, ήταν: ακυκλοφόρητα μουσικά κομμάτια, βιβλία με στίχους, αλλά και γράμματα της. Παράλληλα, πουθενά στο σπίτι δεν είναι μια από τις αγαπημένες της κιθάρες αλλά και οι στίχοι που έγραφε για το τρίτο της album.
Η οικογένεια της Amy είναι σοκαρισμένη από την κλοπή. Μάλιστα, δεν μπορούν να πιστέψουν πως κάποιος έφτασε σε αυτό το σημείο. Γι΄αυτό το λόγο, ο μπαμπάς της Amy Winehouse, είναι πρόθυμος να δώσει μια ευκαιρία σε όποιον έκλεψε τ΄αντικείμενα να τα επιστρέψει πίσω, ώστε το πράγμα να μην γίνει πιο περίπλοκο.


Επίσης μέσα σε όλα αυτά ακούστηκε ότι το σπίτι της τραγουδίστριας θα γίνει κέντρο απεξάρτησης... Να δούμε πως θα πάει όλο αυτό!!




Πηνελόπη
penelope@rouamat.com

Η κουτσομπόλα μέσα μου: 55 ολόκληρα χρόνια





Μετά από 55 χρόνια αποκαλύφθηκε η παρτενέρ του βασιλιά του rock ‘n’ roll στο «Φιλί», σε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του Elvis Presley, που τον δείχνει να φιλάει με πάθος στο στόμα μια μυστηριώδη ξανθιά. Η γυναίκα που εμφανίζεται στη θρυλική φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 1956, όταν ο 21χρονος τότε Elvis ετοιμαζόταν να δώσει συναυλία μπροστά σε 3.000 θεατές στο “Mosque Theater” στο Ρίτσμοντ, είναι η συνταξιούχος διαχειρίστρια ακινήτων, Barbra Grey. Στα 75 της χρόνια σήμερα η Barbra Grey, έδωσε συνέντευξη στο NBC και ανέφερε ότι δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Presley τότε. «Ήταν ένα πολύ αστείο παιδί. Κυνηγούσε ο ένας τον άλλο, παίζαμε καθώς ήμασταν νέοι. Άρχισε να με αγκαλιάζει έως ότι τον άφησα να με φιλήσει», είπε η Grey για την σκηνή του «φιλιού». Όμως η 75χρονη επεφύλασσε στην συνέντευξή της μία αποκάλυψη – βόμβα για τον βασιλιά του rock ‘n’ roll, που έκανε εκατομμύρια γυναίκες να καρδιοχτυπούν σε κάθε του εμφάνιση.
Η Grey υποστήριξε ότι άφησε τον Elvis Presley να την ρίξει στο κρεβάτι, στο πριβέ δωμάτιο ενός τρένου για Νέα Υόρκη, αλλά στο τέλος εκείνη έφυγε αφήνοντας τον διάσημο τραγουδιστή στα κρύα του λουτρού...



Πηνελόπη
penelope@rouamat.com