Αρχείο

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι έρωτες της σόουμπιζ...



 Ανοίγοντας την τηλεόραση του σήμερα, βλέπεις πολλά διαφορετικά είδη διασκέδασης. Από το πρωί με το ξεκίνημα των πρωινών εκπομπών που βγαίνει κάθε μανούλα, μέλουσα και μη, στο μεσημέρι με όλα τα κουτσομπολίστικα και στην βραδινή ψυχαγωγία μας που ρίχνουμε πολύ γέλιο. Κάθε μέρα όλο και κάτι αστείο θα βρεθεί να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά όλο και κάτι θα βρουν πολλές εκπομπές για να μας κάνουν να γελάσουμε. Τις τελευταίες εβδομάδες επικρατεί το ζευγάρωμα μεταβίας πολλών διασημοτήτων. Για να γίνω πιο σαφής κάθε φορά που δύο άτομα θα πετάξουν κάποιο υπονοούμενο στην τηλεόραση είναι να μην το βρουν οι εκπομπές και το ονομάσουν το ζευγάρι της χρονιάς. Αυτό είχε ξεκινήσει πριν πολύ καιρο με τον Κανάκη και τον floor manager του ράδιο αρβύλα που είχαν γίνει το ζευγάρι της χρονιάς. Πέρασε καιρός από τότε όμως ο έρωτας στην τηλεόραση επέστρεψε…
   Όλα ξεκίνησαν από ένα απόγευμα-βράδυ που ξεκινηνούσε το δελτίο του σταρ. Τα θύματα ο Αιμίλιος Λιάτσος και μία νεαρή ρεπόρτερ Ελισάβετ Κυρίτση του σταρ. Για να σας βάλω στο κλίμα, η ρεπόρτερ βγαίνει για 5 λεπτά στο δελτίο και το μόνο που έχει ακούσει η κοπέλα σπό τον Λιάτσο είναι να πάνε να δούνε μαζί την madonna και φυσικά όλο αυτό το άρπαξαν οι εκπομπές και είπαν ότι τα θύματα τους είναι σε θέση ακόμα και για γάμο. Έγιναν ξαφνικά το ζευγάρι της εβδομάδας χωρίς λόγο και στα επόμενα δελτία της βδομάδας δίστασαν να πουν το οτιδήποτε γιατί όπως ανέφεραν παρεξηγούνται. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό που τον έκανε άνω κάτω με την γυναίκα του, δεν τον άφησαν να εκφραστεί και ελέυθερα και να την ρίξει και την ρεπόρτερ. Αφού ησύχασε όμως όλο αυτό το θέμα δεν μπορούσαν να μην το παίξουν προξενήτρα για ακομη μια φορά. Και τώρα στο παρασκήνιο νέος έρωτας Μελέτη-Κανάκη. Κι εκεί που όλοι μιλούσαν για τον χωρισμό της τσουπ ήρθε και ο τηλεοπτικός έρωτας ξαφνικά. Βγήκε στη εκπομπή της η Ελεονώρα και ρώτησε δημοσίως τον Αντώνη γιατί δεν τα φτιάχνουν επιτέλους αφού ο ένας λέει καλά λόγια για τον άλλον και φυσικά ο Αντώνης απάντησε θετικά στο ερώτημά της και έχει γίνει χαμός στην τηλεόραση. Όλες οι εκπομπές βουίζουν και αυτή την φορά δεν χρειάστηκε να τους παντρέψουν από μόνοι τους αλλά το δήλωσαν οι ίδιοι. Εύκολοι άνθρωποι δεν μπορώ να πω!
   Τώρα ήρθε η ώρα για έναν άκόμα έρωτα που θα συζητηθεί πάρα πολύ. Και αυτός δεν είναι φτιαχτός από τις εκπομπές, αλλά στην πραγματικότητα. Εγώ τα έφτιαξα με τον Cristiano Ronaldo, της προάλλες που μιλούσαμε στο twitter έγιναν όλα. Με αγαπάει πολύ και θα με παντρευτεί. Α, και για όσους είστε φαν του να ξέρετε θα μετακομίσει στην Ελλάδα για να ζήσουμε τον έρωτα μας. Και φυσικά αστειεύομαι λόγω της 1ης του μηνός αν και έπειθα το ξέρω. Καλή πρωταπριλιά σε όλους και καλά γέλια να έχουμε. Το αρθρο είναι αλήθεια πάντως. Δειτε και τα βιντεάκια και θα καταλάβετε.




Εγώ ψηφίζω Λιάτσο...




Πηνελόπη
penelope@rouamat.com