Αρχείο

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Kim Cattrall εν δράσει





  Η εκρηκτική Kim Cattrall παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Reveal, όπου και μίλησε για τo Hollywood και τη καριέρα της. Η 54χρονη τηλεοπτική Samantha δήλωσε ότι τις κάνουν συνεχώς προτάσεις που ταυτίζονται με την εικόνα της σεξουαλικής Samantha στο Sex & the City. H ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Με έχουν βάλει σε αυτό το καλούπι. Για οποιοδήποτε άλλο ρόλο οι πόρτες είναι κλειστές». Συνεχίζοντας, η Kim πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι έγινα σεξουαλική γυναίκα από όταν ήμουν νέα ηθοποιός. Αναγκάστηκα να το κάνω. Αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός στο Χόλιγουντ και όχι σερβιτόρα επιβάλλεται να γίνεις κάτι σαν πόρνη». Τρομακτική η δήλωσή της κι όμως αληθινή καθώς οι περισσότερες νέες κοέλες στο Ηοllywood ξεφεύγουν λίγο. 
  Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για το πώς αντιμετωπίζουν στο Ηοllywood τις γυναίκες άνω των 40 ετών και αποκάλυψε: «Μετά τα 40, θα βρεθούν άλλες νέες ηθοποιοί πολύ πιο φρέσκες και πολύ πιο όμορφες και το Χόλιγουντ θα σε ξεχάσει. Ευτυχώς εγώ κατάφερα να μη χάσω αυτή τη σεξουαλικότητα μου που μου άνοιξε πόρτες, γι’ αυτό και επιβίωσα» Που φτάσαμε; Ακόμα και η Kim Cattrall να παρακαλάει για ένα απλό ρόλο  μετά τα 40 της. Η σεξοβόμβα, για την ηλικία της πάντα, που όλοι πιστεύαμε ότι θα έχει πολλές προοπτικές με τα την επιτυχία της στη σειρά Sex and the city μας λέει πως την στοιχειώνει αυτή η εικόνα.




Πηνελόπη
penelope@rouamat.com

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Bon Jovi





  Χθες πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η συναυλία του Bon Jovi, όπου ο rock star τα έδωσε όλα! Ο 50χρονος τραγουδιστής, όπως ήταν φυσικό, εντυπωσίασε το κοινό και το ταξίδεψε στους ρυθμούς των it's my life, half way there, you give love a bad name, living on a prayer, bed of roses και πολλών άλλων rock επιτυχιών του. Χθες όλη η Αθήνα ταρακουνήθηκε στους ρυθμούς του συγκροτήματος, που αδιαμφισβήτητα έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της rock μουσικής. Κέφι, ζωντάνια, χορός και πολλή πολλή μουσική κατέλαβαν το χώρο του ΟΑΚΑ και όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα στο πλήθος κόσμου που θαύμασαν από κοντά τον αγαπημένο τους Βon Jovi, παραβρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Aναμέσα τους, η Ελεονώρα Μελέτη, η Δούκισσα Νομικού, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Ηλίας Πανταζόπουλος, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Δεσποινα Ολυμπίου, ο Χρήστος Δάντης, η Σίσσυ Χρηστίδου και πολλοί ακόμη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πάνω από 80.000 κόσμος συγκεντώθηκε στο ΟΑΚΑ για να απολαύσει από κοντά το θρυλικό ροκ συγκρότημα και να τραγουδήσει μαζί του τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο Bon Jovi και η μπάντα του αριθμούν 30 χρόνια πορείας στο χώρο της μουσικής και πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ, χωρίς να έχουν απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ για οτιδήποτε άλλο, πέρα από τη μουσική τους. Περιμένουμε τώρα πως και πως να βγουν τα βίντεο της συναυλίας για να δούμε κι εμείς πως πέρασαν όσοι πήγαν και τι χάσαμε...!




Πηνελόπη
penelope@rouamat.com