Αρχείο

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δες τι σου κάνουν τα εκατομμύρια!

Μπορεί όλοι να νομίζουν ότι η εντυπωσιακή Beyonce Knowles ζει μια καταπληκτική ζωή μέσα στη δόξα και τον πλούτο, όμως, όπως αποκάλυψε, κάποιες φορές την κυριεύει η επιτυχία της.

Χωρίς make-up, η star που κατέκτησε την 9η θέση στη φετινή λίστα του Forbes για τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, μας δείχνει την άλλη πλευρά του εαυτού της σε ένα ντοκιμαντέρ που γύρισε η ίδια. Η 29χρονη τραγουδίστρια καταγράφει με την κάμερά τις ιδιαίτερες και αρκετά προσωπικές στιγμές της ζωής της, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας, με τίτλο «I Am», και εξομολογείται πως μερικές φορές αισθάνεται μοναξιά.
Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ?! η απάντησή της: «Ήθελα να δουν οι φαν μου ότι ακριβώς βλέπω και εγώ». Επίσης αναφέρει πως σε αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τον εαυτό της που δεν θα μπορούσε να δώσει σε έναν σκηνοθέτη. Έχει πλάνα στα οποία η ίδια εμφανίζεται δακρυσμένη και αναρωτιέται «Γιατί ο Θεός μου έδωσε αυτή τη ζωή?». Η πιο δύσκολη στιγμή σύμφωνα με την ίδια ήταν όταν βρισκόταν στην Κίνα, «Ήταν μια στιγμή στην Κίνα, όπου βρισκόμουν σε μια τεράστια σουίτα, κοίταξα έξω από το παράθυρο τα εκατομμύρια των ανθρώπων που περνούσαν και δε μπορούσα να πιστέψω τη ζωή που έχω. Τότε μάλλον αισθάνθηκα λίγη μοναξιά και ήθελα απλά να μιλήσω σε κάποιον, και έτσι άνοιξα τον υπολογιστή μου και απλά άρχισα να μιλάω» είπε.
Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε ακόμα την ίδια να αναφέρει ότι δεν πιστεύει την τεράστια επιτυχία που έχει. Τέλος η Beyonce ξεκαθαρίζει όλα τα ενδεχόμενα εγκυμοσύνης λέγοντας «Τίποτα προς το παρόν, αλλά θα έρθει μια μέρα. Ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει ακόμα παιδί είναι ότι θέλω να κάνω κάποια πράγματα πριν αφοσιωθώ στην μητρότητα. Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο, είμαι όμως πολύ κοντά».

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε στην Beyonce είναι να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει τόσο καλά και να μην στεναχωριέται για τίποτα γιατί έχει εκατομμύρια φαν στο πλευρό της και έναν άντρα που λέει πως την αγαπάει όσο τίποτε στον κόσμο!
                


Πηνελόπη