Αρχείο

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Μην λες ποτέ μεγάλα λόγια...





Η σταρ της Ελλάδας όπως έχει χαρακτηριστεί η ακόμα και η εικόνα της Ελλάδας για το εξωτερικό, Έλενα Παπαρίζου, μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια μετά τον διαγωνισμό της Eurovision αρκετά. Το 2004 μας χάρισε μεγάλη ευχαρίστηση με την επιτυχία της Ελλάδας στον διαγωνισμό και από τότε η ανέβηκε όχι μόνο σε εμάς αλλά και στην Ευρώπη και γενικά στο εξωτερικό. Γενικά ήταν χαμηλών τόνων κοπέλα και μετά την κορύφωσή της ξεκίνησε να μιλά για την προσωπική της ζωή που και πάλι με δυσκολία της έβγαζαν κουβέντα. 
Εντύπωση είχε κάνει μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν δυο-τρία χρόνια και μιλούσε για την σχέση της με τον μάνατζερ της και δέκα χρόνια σύντροφό της. Μάζεψε πολλά σχόλια και αυτό που μας έμεινε ήταν ότι μετά από 10 ολόκληρα χρόνια σχέσης και σε μια ηλικία που ο γάμος και η οικογένεια παίρνουν πρωταρχικούς ρόλου αυτοί έλεγαν όχι αλλά ήταν ακόμα πάρα πολύ αγαπημένοι, απ΄όσο έλεγαν δηλαδή. Επίσης η ίδια η Έλενα είχε αναφέρει πως αυτό το άτομο ξέρει ότι θα είναι μαζί της για μια ζωή και το θέλει και η ίδια αυτό. Φέτος λοιπόν μετά από 12 χρόνια σχέσης έφτασε και ο χωρισμός. Κουφαθήκαμε! Τόσα λόγια και τελικά τίποτα. Μάλιστα έγινε θέμα σε πολλά sites και πολλοί φανς και καλά ξέροντας καλύτερα την πολυαγαπημένη τους τραγουδίστρια βιάστηκαν να δώσουν απαντήσεις. Φυσικά ποτέ δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε φήμες. Μίλησαν καθαρά για το θέμα του γάμου και των παιδιών. Ακούστηκε επίσης ότι ένας από τους δύο ίσως έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να κάνει παιδιά, αλλά η γνώμη μου είναι ότι λένε βλακείες.
 Φίλοι του ζευγαριού είπαν πως το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και χρόνια αλλά οι ίδιοι αρνιόταν να το παραδεχτούν. Εδώ και κάτι μήνες ζούσαν σε ξεχωριστά σπίτια γιατί πίστευαν πως ο χρόνος θα γιατρέψει όλες τις πληγές, μα απ' ότι φαίνεται έκαναν λάθος. Το καλό είναι ότι πήραν και οι δύο αυτή την απόφαση και δεν είναι σίγουρο αν είναι οριστικό. Δεν μαθεύτηκε μόνο στην Ελλάδα όμως το όλο σκηνικό. Πολλά ξένα sites έγραψαν για τον χωρισμό σοκ όπως τον χαρακτήρισαν. Φαίνεται πως οι μετοχές της Έλενας είναι πολύ ψηλά. Αυτοί ξέρουν τι είναι καλύτερο και για τους δυο τους. Ξέρουν πως και να μην είναι μαζί έχουν έναν πολύ καλό φίλο και σύμμαχο δίπλα τους και μακάρι να μην έρθουν σε διαφωνία γιατί 12 χρόνια σχέσης είναι δύσκολο να χτιστεί.



Πηνελόπη
penelope@rouamat.com