Αρχείο

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Τυφλός ο κύριος Έρωτας

  Διαπροσωπικές σχέσεις, το παν στη ζωή μας! Όλοι ζητάμε έναν άνθρωπο δίπλα μας να μας στηρίζει στα καλά και στα άσχημα. Κάτι παραπάνω από φίλο. Αυτός ο μικρός ξακουστός θεός με τα βέλη δεν καρφώνει, τυφλώνει. Δεν μιλάω μόνο για εμφάνιση γιατί έχουν δει πολλά τα ματάκια μας αλλά και για χαρακτήρα. Ερωτεύεσαι και δεν βλέπεις τα λάθη του άλλου, την δυστυχία που ίσως σου προκαλεί, την άσχημη συμπεριφορά του απέναντί σου και άλλα πολλά που κάθε ζευγάρι μπορεί να έχει. Και όλα αυτά για να καταλήξω σε ένα ζευγάρι της σόουμπιζ που δεν έχει ακουστεί και ιδιαίτερα. Αναφέρομαι για τους Beyonce και Jay Z. Γνωστό ζευγάρι αλλά πολύ χαμηλών τόνων καθώς και οι δύο έχουν προτεραιότητα την επαγγελματική τους ζωή. 9 χρόνια τυφλότητας λοιπόν. Φήμες ένα σωρό γύρω από τη σχέση τους, όπως και από κάθε άλλο ζευγάρι. Τίποτα επιβεβαιωμένο αλλά ούτε και τίποτα που να έχει διαψευστεί. Τώρα όμως έχουμε και ντοκουμέντα. 

Το καινούργιο τραγούδι της τα βγάζει όλα στην φόρα. Μιλάει για τον έρωτα της που καταλαβαίνει ότι δεν της αξίζει. Επίσης δείχνει την γλυκιά μεριά του έρωτα που παρόλο τα λάθη του άλλου ξέρεις πω ότι χρειαστείς θα είναι εκεί κι ας είναι και αυτός που ώρες ώρες σου φέρεται χειρότερα από κάθε άλλο. Θα μου πείτε βέβαια και τι έγινε που έβγαλε ένα κομμάτι με τέτοιους στίχους αλλά το θέμα είναι ότι βγήκε η ίδια και είπε ότι το βίντεο κλιπ του τραγουδιού είναι βγαλμένο από την ζωή της. Ένα πράγμα θα σας πω, το βίντεο κλιπ δείχνει έναν γάμο. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα. Με λίγα λόγια η ίδια μας παραδέχεται πως η σχέση της περνάει μεγάλη κρίση παρά τον γάμο της. Οπότε το σίγουρο είναι ότι έχει παντρευτεί, τώρα αν όντως αυτός είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει κρίμα την κοπέλα. Καλός όμως και ο Jay Z ασχημόπαπο και γυναικάς μαζί (έτσι τουλάχιστον δείχνει στο βίντεο), ασχολίαστο. 

Εκτός βέβαια από όλο το σκηνικό του γάμου που επικρατεί η Beyonce εμφανίζεται άκρως προκλητική, μόνο με τα εσώρουχα. Σοκ καμπυλών. Το νυφικό επίσης τέλειο αλλά άσχετο κι αυτό. Πάρτε μία γεύση.







Πηνελόπη
penelope@rouamat.com