Αρχείο

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

The game is afoot: Hot October is hot!
  Ήρθε λοιπόν ο Οκτώβρης και μαζί του αρχίζει το Intel Extreme MastersGlobal Challenge στην Κίνα. Οι καλύτεροι Gamers στον κόσμο θα διαγωνιστούν σε τρεις μεγάλους τίτλους: Starcraft IILeague of LegendsCounter Strike 1.6. Η πλειοψηφία των ομάδων είναι προφανώς Ασιατικές, με συμμετοχές από Ευρώπη και Αμερική. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν τα match-ups στο Starcraft αφού οι Ασιάτες έχουν παράδοση στο συγκεκριμένο game. Θα υπάρχει κάλυψη από HD Stream.

  Ακολουθεί η πρεμιέρα του IGNPro League με επίσημους τίτλους το Starcraft 2 και το LoL. Τα qualifiers έχουν ήδη αρχίσει και όλοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον “εμφύλιο” μεταξύ των Αμερικάνων στο League of Legends καθώς έχουν επικρατήσει έναντι των ευρωπαϊκών σε όλα τα τελευταία tour.

  Τέλος τις τελευταίες μέρες του μήνα θα ανοίξει το  Intel Extreme MastersGlobal Challenge στην Νέα Υόρκη που θα συστεγαστεί  μαζί την Comicon. Αν ελπίζατε για περισσότερους τίτλους, θα απογοητευτείτε. Ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα qualifiers, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δούμε τους παλιούς γνώριμους της Αμερικάνικης και Ευρωπαϊκής σκηνής.

Για όλους τους φανατικούς των e-sportso Οκτώβρης θα είναι ένας πολύ καυτός. Άντε και καλό μήνα.Χαρίλαος Χυτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου