Αρχείο

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Five Plus One Elements: VOTE! Φωτογραφίες που δεν ανέβηκαν!






  Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Η φωτογραφία στα xtreme sports είναι η αποτύπωση έντονων συναισθημάτων! Αν ένας snowboarder δει μια εικόνα με πολύ αφράτο χιόνι, τι θα σκεφτεί; Αν ένας surfer δει μια εικόνα με ένα μεγάλο κύμα, τι θα σκεφτεί; Και ένας bmxas δει μια ράμπα;  Με λίγα λόγια όσοι ασχολούνται με τα xtreme sport είναι πεινασμένοι και ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Έτσι έιπα να ανεβάσω τις φωτογραφίες που δεν ανέβηκαν, από διάφορα xtreme sports που έχουμε αναφέρει και να ψηφίσουμε την καλύτερη! Και σε πρώτη διαγαλαξιακή παρουσίαση το καινούριο και ιδιαίτερα επικίνδυνο xtreme sport της ελληνικής κυβέρνησης!!! VOTE!!!


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


 Ιδού!! Μη νομίζετε, θέλει μεγάλη δουλειά για να μπορείς να βουτάς και να ξανά ανεβαίνεις στην επιφάνεια! Μη το βλέπετε έτσι απλό! Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και για τον αναβάτη αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα του.

Σας καλώ λοιπόν όλους, να αφήσετε σχόλια και ψήφους από κάτω προκειμένου να αναδείξουμε την πιο ωραία φωτογραφία που δεν ανέβηκε!





Γιάννης Βασσάρας



















Κυριακή, γιορτή και... Μπάλα: Το θέατρο του παράλογου!!





Και βέβαια αναφέρομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και αρκετούς μήνες...

  Έχουμε και λέμε λοιπόν! Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου από την αρχή του καλοκαιριού ξέρουμε ότι έπεσαν κατηγορία λόγο εμπλοκής των προέδρων τους σε στημένα παιχνίδια οι οποίοι πρόεδροι αποβλήθηκαν επ’ αορίστου από οποιαδήποτε απασχόλησης τους με το ποδόσφαιρο άλλα τους ασκήθηκε και ποινική δίωξη ! Μετά από όλα αυτά ο Βόλος ξεκίνησε μια σταυροφορία καταθέτοντας εφέσεις και χαρτιά και ένας θεός ξέρει τι άλλο ακόμα για να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία και κόντεψε να τα καταφέρει καθώς λίγο πριν ξεκινήσει το τωρινό πρωτάθλημα βγήκε απόφαση ότι θα ξεκινήσει στην πρώτη κατηγορία ο Ολυμπιακός Βόλου με -6 βαθμούς !!αλλά και πάλι κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό καθώς και πάλι βγήκε μια άλλη απόφαση που επαναφέρει την αρχική !! Και μέσα σε όλα αυτά ξεκίνησε το πρωτάθλημα! Χωρίς να έχει παρθεί οριστική απόφαση ποιες ομάδες θα τις αντικαταστήσουν στο καινούργιο πρωτάθλημα έτσι άλλες ομάδες έχουν παίξει 4 αγώνες και άλλες δυο! 
   Και μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο βγήκε μέσα στην εβδομάδα ακόμα ένα σκάνδαλο με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης κο Μποροβήλο να προσπαθεί να στήσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (στον οποίο κέρδισε η Τρίπολη με 2-1 ) και έτσι και ο Αστέρας αποκλείστηκε από την Super league !Βέβαια θα ακολουθήσουν εφέσεις επί εφέσεων αλλά εκτός αυτών υπάρχει και ένα άλλο θέμα ... ο Αστέρας έχει παίξει 4 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα ! Και έτσι υπάρχει το εξής δίλλημα ...άμα αποκλειστεί ο αστέρας θα ανέβει άλλη ομάδα στην Α εθνική ?? άμα ανέβει θα πρέπει βέβαια να παίξει και τους τέσσερις αγώνες (και μέχρι να βγει η απόφαση ποιος ξέρει πόσες αγωνιστικές θα έχουν παιχτεί ) που έπαιξε ο Αστέρας ... Η άλλη επιλογή είναι να αποκλειστεί και απλά να μην μπορεί να παίξει κανένα αγώνα στην πρώτη εθνική καταλήγοντας να μηδενίζετε σε κάθε αγώνα και να πέσει στην Β εθνική όπου θα αγωνίζεται από του χρόνου!

Αχ Ελλάδα .... τραγικό σκηνικό σε επίσης δύσκολους καιρούς ....

Στα αγωνιστικά ο Αρης θα κατέβει στον αγώνα με την Ξάνθη και με τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες παίκτες οι οποίοι ανήκαν στον Ολυμπιακό Βόλου και αποδεσμεύτηκαν μόλις αυτή την εβδομάδα !!! Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα μετά από το πολύ κάλο αποτέλεσμα στην Ρωσία να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό που ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό ...
Κλείνοντας απλά θα πω καλή εβδομάδα σε όλους και ελπίζω σε λίγο καιρό να μπορούμε να δούμε κανονικά ποδόσφαιρο και να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με όλα αυτά τα στημένα και τα παρασκήνια και να απολαύσουμε επιτέλους λίγη μπαλίτσα!


Καλή εβδομάδα!




Γιώργος Παπαρήγας