Αρχείο

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Coldplay ft. Rihanna



Οι Coldplay αποκάλυψαν ότι στο νέο τους album 'Mylo Xyloto' περιλαμβάνεται και ένα τραγούδι στο οποίο φωνητικά έχει κάνει η δημοφιλής νεαρή τραγουδίστρια Rihanna! Ακόμη, οι Coldplay αποκάλυψαν και την πλήρη λίστα των τραγουδιών που θα περιλαμβάνονται στο νέο τους album. Το “Mylo Xyloto” πρόκειται να βγει στα ράφια των δισκοπωλείων στις 24 Οκτωβρίου. Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο single από το album, το οποίο φέρει τον τίτλο “Every Tear Drop Is A Waterfall”. Το διάσημο συγκρότημα συνεργάστηκε με την Rihanna στο τραγούδι “Princess of China”, το οποίο και θα συμπεριληφθεί στο νέο τους album. Το γκρουπ αποκάλυψε ότι ένα από τα κομμάτια έχει τίτλο «Up in flames», γράφτηκε τον Ιούλιο και πρόκειται για ένα τραγούδι «υπνωτικό με την απλότητά του, αλλά και καταστροφικά πανέμορφο», που θα... προκαλέσει δάκρυα! Αναμένουμε λοιπόν...


Πηνελόπη

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Madonna είσαι!!!!




  Πριν λίγες μέρες η Madonna είχε προσβάλει έναν θαυμαστή της που της χάρισε ένα μπουκέτο ορτανσίες. Η μεγαλύτερη γκάφα που έχει κάνει ποτέ! Η ποπ σταρ σιχαίνεται το εν λόγω λουλούδι, και με το που της το πρόσφερε ο fan της, του είπε ένα «ξερό» ευχαριστώ, πέταξε τα λουλούδια κάτω από το τραπέζι και γυρνώντας στον διπλανό της, με τα μικρόφωνα και τις κάμερες ανοιχτές, είπε όλο ειρωνία: «Tις σιχαίνομαι τις ορτανσίες, αλλά προφανώς αυτός δεν το γνωρίζει αυτό!!!» Λίγες μέρες μετά, και αφού δέχθηκε άσχημη κριτική από πολλά μέσα ενημέρωσης που μιλούσαν για μεγάλη αγένεια της ποπ σταρ, η Madonna είπε να επανορθώσει. Τι έκανε; «ανέβασε» ένα video στο You Tube, το οποίο την αναπαριστά να κρατά ένα μπουκέτο ορτανσίες όλο τρυφερότητα και να χαϊδεύει τα πέταλα τους, λέγοντας τους: «Δεν έχετε ιδέα πόσες νύχτες πέρασα σκεπτόμενη πόσο σας πλήγωσα. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τη λύπη μου που σας προκάλεσα τόσο πόνο». 
  Το video-απάντηση στις κριτικές που δέχθηκε, δημοσιεύτηκε ενώ η 53χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά, προκειμένου να προωθήσει την νέα της ταινία «W.E», της οποίας έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Αυτό που έκανε δεν ήταν και ότι καλύτερο. Ίσα ίσα εγώ σαν ειρωνεία το βλέπω, αλλά κάτι έπρεπε να κάνει κι αυτή η καημένη, πολυάσχολη γυναίκα. 
  Παρεμπιπτόντως μιας και το ανέφερα η ταινία μιλά για τη σχέση του βασιλιά Εδουάρδου του όγδοου της Αγγλίας, και της Αμερικανίδας διαζευγμένης Wallis Simpson, μέσα από τα μάτια μιας νεαρής Νεοϋορκέζας, στη δεκαετία του 1990. Η εν λόγω ταινία έχει χαρακτηριστεί από τους κριτικούς ως «εντελώς ανόητη, φιλόκομψη και θανάσιμα εσφαλμένη», με την Μadonna ν΄απαντά ότι δεν την ενοχλεί η κριτική όταν αφορά τις σκηνοθετικές της ικανότητες και την ταινία της και όχι την ίδια.
A και κάτι ακόμα πιο άσχετο, πάλι έκανε κάτι στο πρόσωπό της και έχει γίνει πάλι χάλια.. Δείτε και το βίντεο...






Πηνελόπη