Αρχείο

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

GME



A Revolution is among them...

Τι και αν μυρίζει άνοιξη και τα πουλάκια κελαηδούν, η spring season καλά κρατεί τουλάχιστον στο εξωτερικό! Η Global Mind Elevation έκανε το ντεμπούτο της αυτό το Μάρτιο στο χώρο των κατασκευαστών snowboard! Μια καινούρια εταιρία με μια επαναστατική φιλοσοφία η οποία φαίνεται στη σανίδα εξωτερικά, αλλά και στην κατασκευή της. Η GME δεν έχει καμία επίσημη έδρα,  ο ιδρυτής κατάγεται από τη Μασαχουσέτη, ο graphic designer από το Όρεγκον, ο υπεύθυνος  marketing είναι από ένα γραφείο στο Βερμόντ και οι σανίδες κατασκευάζονται φυσικά... στη νότια Καλιφόρνια.

They think? No they KNOW...

 Η τεχνολογία της κατασκευής είναι δοκιμασμένη στα πιο άγρια SuperPipes! Αποτελούμενη από δύο μέρη, θερμοσκληρική ρητίνη και εποξειδικό μείγμα παρέχει τρελό flex στη σανίδα σε όλες τις θερμοκρασίες! Λυγίζει και ανταποκρίνεται, αλλά δεν σπάει.   `e KNOW 


   Για τις “κόνχες” ή τις άκρες της σανίδας χρησιμοποιούν ένα κράμα από ανθρακούχο χάλυβα που παρέχει υψηλή αντοχή και διάρκεια.

Για τον πυρήνα και τα τοιχώματα της σανίδας χρησιμοποιούν μπαμπού το οποιο ειναι εξαιρετικά δυνατό υλικό και έχει τρομερό “bondability”,  ικανότητα να δένει με άλλα υλικά. Με ειδική εφαρμογή ρητίνης, με την υψηλή αντοχή και το ελαφρύ μπαμπού δίνει και άλλο flex χωρίς να προστίθεται βάρος.


  Στην επιφάνεια κύλισης έχουν ως βάση τα πλαστικά Duraserf λόγω αντοχής και της πυκνότητας. Το  Duraserf αναπτύχθηκε από την εταιρία Crown Plastics και είναι πορώδες πλαστικό που χρησιμοποιείται στις υψηλής ποιότητας σανίδες.


Η GME έχει βγάλει 4 σανίδες, κάθε μια για διαφορετικό τύπο riding

















The Massacre, η σφαγή. Μαλακό σανίδι camber, super butter για αυτούς που λιώνουν όλη τη μέρα στα snowparks. Η GMΕ λέει ότι, “Η Σφαγή ήρθε για ένα λόγο, να καταστραφούν όλα τα rails και pipes”.





           









Global One. All mountain camber board για κάθε κέφια. Βασικό χαρακτηριστικό... Tons of pop



 













Demigod. Half human, half god! Και flat και rocker. Ιδού ο ημίθεος της GME.




The Rev. Το καμάρι της! Καθώς αντιπροσωπεύει την επανάσταση της στο χώρο του snowboard. Είναι All mountain camber board με “παραδεισένιο-ουράνιο” pop όπως το περιγράφουν οι ίδιοι.

Πολλά υποσχόμενοι! Οι τιμές τους είναι λογικές αφού ξεκινούν από 339 $ και φτάνουν τα 395 $ ανάλογα με τη σανίδα. Βέβαια το να ανταγωνιστείς με δυναστείες όπως η Burton, Step Child, Nitro και άλλες δεν είναι ότι πιο εύκολο όμως η GME ξεκίνησε ήδη επανάσταση. “Ride, Revolt, Elevate”


Spring season στην Αυστρία...    





Γιάννης Βασσάρας

Αστρολογικές Προβλέψεις

Έφτασε λοιπόν κι ο Μάιος και σηματοδοτείται έτσι το τέλος της άνοιξης... Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για αυτό τον μήνα, ακολουθώντας τις συμβουλές του αγαπητού μας Κυριάκου Κοκτζίδη! Καλή πρωτομαγιά σε όλους!
https://rapidshare.com/files/460004761/RouaMat_Zodiakes_Provlepseis_Maios.pdf