Αρχείο

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Jennifer Lopez-Bradley Cooper μαζί ή ένα ακόμα παιχνίδι...?





  Η κυρία που κρύβει το πρόσωπο της δεν είναι άλλη από την Jennifer Lopez, την οποία ο φακός «τσάκωσε» με τον Bradley Cooper.
  Δεν πρόλαβε να κρυώσει το διαζύγιο της με τον Marc Antony και ήδη συνελήφθη με καινούρια σχέση. Καιρό τώρα βούιζαν τα ξένα ΜΜΕ πώς κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους. Να λοιπόν που όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι δυο τους που όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι, έκαναν τη βόλτα τους στο Los Angeles όταν τους τσάκωσαν οι παπαράτσι.
  Το βράδυ της Κυριακής, προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να μην αποκαλύψει το πρόσωπο της στους δημοσιογράφους που έτρεχαν πίσω από το Jeep του γνωστού ηθοποιού, Bradley Cooper. Αρχικά και αυτός προσπάθησε να καλυφθεί αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει γιατί έπρεπε να οδηγεί προσεχτικά. Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί και άλλη φορά μαζί, αλλά τότε είχαν διαδώσει ότι ήταν απλά συνεργάτες. Μετά το ένα ραντεβού όμως διατήρησαν επαφή και από ότι φαίνεται η επαφή αυτή κατέληξε και σε κάτι πιο σοβαρό. Βέβαια, δεν βγαίνουν συχνά αλλά σίγουρα περνούν αρκετό χρόνο μαζί και όσες συναντήσεις γίνονται δεν είναι μόνο επαγγελματικού επιπέδου.
  Η 42χρονη τραγουδίστρια μας έχει κουράσει λίγο από τότε που χώρισε με τους υποψήφιους γαμπρούς της. Μετά την πιθανή σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο “I’m into you” τώρα αυτό. Βέβαια, ας μην ρίχνουμε όλο το βάρος σε αυτή γιατί και ο πανέμορφος Brandley είχε ξελογιάσει στο παρελθόν την Jennifer Aniston, την Olivia Wilde και φυσικά την Renee Zellweger, με την οποία είχαν συνάψει διετή σχέση.




Πηνελόπη

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Britney Spears - Criminal





Το video από το τραγούδι "Criminal" της Britney Spears είναι πλέον διαθέσιμο - από τα ξημερώματα της Τρίτης - στο iTunes Store αλλά και μέσω Youtube. Το video, με τις εκρηκτικές αλλά και ακατάλληλες σκηνές, προβάλλεται ήδη στο Youtube με σήμανση ακατάλληλου για ηλικίες κάτω των 18 ετών! Η Britney είχε προλογίσει την κυκλοφορία του μέσα από την σελίδα της στο Tumblr όπου ανέβασε εικόνες του “Criminal”, που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Λονδίνο. Μέχρι τώρα το Video μπορούσες να το κατεβάσεις μέσω iTunes ενώ πλέον υπάρχει και στο BritneySpearsVevo.

Απολαύστε το νέο Video Clip της Britney





Πηνελόπη

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Happy Birthday Bill Clinton…





  Η Lady Gaga, ως μία άλλη Marilyn Monroe, τραγούδησε για τα 65α γενέθλια του Bill Clinton. Η Lady Gaga, 49 χρόνια μετά την Marilyn Monroe που είχε τραγουδήσει για τα γενέθλια του τότε πρόεδρου της Αμερικής, John F. Kennedy, έκανε μια εμφάνιση στο ύφος και στο στιλ του αιώνιου συμβόλου του σεξ στη βραδιά της συμπλήρωσης των 10 χρόνων από την δημιουργία του Ιδρύματος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ. 
   Το William J. Clinton Foundation έχει ως στόχο τη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας, την ενδυνάμωση της παγκόσμιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα εισιτήρια της εκδήλωσης κόστιζαν από 50 έως 550 δολάρια, ενώ εμφανίστηκαν live και ο Bono μαζί με τον The Edge! Όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Lady Gaga (όπου άλλαξε τους στίχους του “Bad Romance” σε “Bill Romance”!) ο Bill Clinton μίλησε στους καλεσμένους αστειευόμενος πως «Είμαι ο μόνος άνθρωπος στην ιστορία που έγινε Πρόεδρος και μετά είχε ένα πάρτι γενεθλίων όπου παρευρέθηκαν τόσο η Lady Gaga όσο και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ». «Σκέφτηκα, Θεέ μου να έχω τη Lady Gaga και να πάθω έμφραγμα γιορτάζοντας τα 65α μου γενέθλια», αστειεύτηκε ο Μπιλ Κλίντον από τη σκηνή...








Πηνελόπη