Αρχείο

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

The game is afoot: Μισώ και εγώ την ΕΑ!
Αγαπητή ΕΑ,

Σε μισώ για πολλούς και διάφορους λόγους.. Πρώτον επειδή δεν μπορώ να βγώ από το εισαγωγικό video. Δηλαδή πληρώνω 60 ευρώ και δεν μπορείς να κλείσεις την διαφήμιση τους. Γιατί τα 60 ευρώ δεν έχουν καμία απολύτως αξία και κάπως πρέπει να αποσβέσεις. Δεύτερον αυτό το καινούργιο το ΕΑ Origin. Καταλαβαίνω πως το Steam δημιουργούσε ένα κενό στα έσοδα και η ομάδα marketing για να δικαιολογήσει το μισθό της έπρεπε να το καλύψει αλλά είμαι σίγουρος ότι κανένας gamer δεν θέλει 10 διαφορετικά platforms για να παίζει παιχνίδια. Και όταν αγοράζω ένα παιχνίδι απαιτώ να μπορώ να το κατεβάσω και να το παίξω όποτε θέλω και να μην χρειάζεται να το ξαναγοράσω μετά από ένα χρόνο επειδή έτσι σου αρέσει.

Μα πιο πολύ από όλα σε μισώ επειδή κατέστρεψες έναν από τους αγαπημένους μου τίτλους. Δεν μιλάω για το Command & Conquer,οι πληγές αυτές έχουν ήδη κλείσει. Το Syndicate όμως τι σου έφταιξε.


Ναι ωραία τα γραφικά και τα εφέ αλλά αυτό δεν είναι Syndicate. Είναι ένα ακόμη Battlefield μεταμφιεσμένο.

Αυτό είναι Syndicate.


Δεν μπορούσες απλά να κάνεις ένα remake με σύγχρονα γραφικά και ήχους. Έπρεπε να είναι ένα ακόμη FPS επειδή από όσο καταλαβαίνω τα υπερβολικά νούμερα δεν θα βγαίναν αλλιώς. Και φυσικά έπρεπε να εξαγοράσεις όλα τα δικαιώματα για να μη μπορεί κανείς να δημιουργήσει κάτι καινοτόμο με αυτό το αριστούργημα.

Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά επιλέγω να κλείσω με τρεις λέξεις. Δεν ξεγελάς κανέναν...


Με εκτίμησηΧαρίλαος Χυτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου