Αρχείο

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

The Geek Limbo Transformers: MMO in the making
  Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι το πρώτο ΜΜΟ με θέμα τον κόσμο των Transformers είναι υπό κατασκευή. Ο τίτλος του είναι Transformers Universe και η εταιρεία που το έχει αναλάβει είναι η Jagex, γνωστή από το άκρως επιτυχημένο online game Runescape.
            
  Το game θα εξελίσσεται στη Γη και χρονολογικά θα είναι κοντά στη σειρά Transfomers Prime και όχι στη G1 έκδοση. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν το δικό τους Autobot ή Decepticon,  το customization του χαρακτήρα τους θα είναι παρόμοιο με γνωστά MMO games (επιλογή κλάσης, εμφάνισης κλπ), τα οχήματα στα οποία θα μεταμορφώνονται θα λειτουργούν ως mounts και θα υπάρχει τόσο PvP όσο και PvE περιεχόμενο. To παιχνίδι επίσης θα είναι free to play Ως εδώ όλα καλά. Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι πως θα είναι browser game που θα τρέχει παράλληλα με ένα ελαφρύ client πρόγραμμα.

   Και εδώ είναι που τα πράγματα αρχίζουν και με κάνουν να στραβώνω το κεφάλι μου. Browser game Transformers? Δυστυχώς μπορώ ήδη να αισθανθώ το casual σύννεφο να πλανιέται πάνω απτο development του. Περιεχόμενο που ενώ έχει απίστευτη δυνατότητα εξελιχθεί σε κάτι φανταστικό να πετιέται στην άκρη για μία εύκολη λύση και μπορεί να είμαι υπερβολικός καθώς δεν έχουμε δει ακόμα ούτε καν gameplay video αλλά είμαι πολύ απαισιόδοξος για το πώς θα μπορέσει ένα browser game να «σηκώσει» το ΜΜΟ που όλοι οι Transformers fans ονειρευόμασταν.

   Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές απτα screenshots του trailer και δείγματα του concept art που δημοσιεύθηκαν ενώ το πρώτο trailer θα κάνει πρεμιέρα τις επόμενες μέρες.


Βαγγέλης Σωφρονάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου