Αρχείο

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η Κουτσομπόλα μέσα μου: Will Smith + J.Lo= πληγωμένες καρδιές

  Το δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch» που προκάλεσε αναστάτωση στο ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ αναφέρει ότι ο Will Smith έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του Jada με τον Μαρκ Αντονι. Μαζί και χαμογελαστούς βρήκε Will Smith και Jada Smith η πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αμερικανικού περιοδικού «In Touch» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Τζέιντα κλέβει τον σύζυγο της J.Lo». Το ζευγάρι βγήκε από το σπίτι του στο Μαλιμπού και χαιρέτησε με χαμόγελο τους συγκεντρωμένους φαν, αλλά και τους δημοσιογράφους που είχαν καταφτάσει στην περιοχή για να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους στα όσα δημοσιεύει το περιοδικό.
   Παρακινούμενος από δημοσιογράφο του TMZ.com να σχολιάσει τις «γελοίες φήμες», ο Γουίλ Σμιθ αρκέστηκε απλώς να απαντήσει ότι «μόλις το έκανες εσύ για μένα», καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν διαψεύσει, με δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις τους, τις φήμες περί διαζυγίου. Το δημοσίευμα του περιοδικού που προκάλεσε αναστάτωση στο ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ αναφέρει ότι ο Γουίλ Σμιθ έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του με τον Μαρκ Αντονι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και εν συνεχεία βγήκε κλαίγοντας έξω. Ταπεινωμένος από την απιστία της Τζέιντα με τον πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ, φέρεται μάλιστα να απέλυσε και το προσωπικό του σπιτιού, επειδή τόσο καιρό κάλυπτε τα όσα συνέβαιναν.
   Η παράνομη σχέση των δύο ξεκίνησε, σύμφωνα πάντα με το «In Touch», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Hawthorne». Αν και οι Σμιθ λέγεται ότι συμβουλεύονται ήδη τους δικηγόρους τους για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν το ψευδές δημοσίευμα, άτομο του στενού τους περιβάλλοντος δήλωσε στο TMZ.com ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου στο άμεσο μέλλον.
Πηνελόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου