Αρχείο

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Jennifer Lopez-Bradley Cooper μαζί ή ένα ακόμα παιχνίδι...?

  Η κυρία που κρύβει το πρόσωπο της δεν είναι άλλη από την Jennifer Lopez, την οποία ο φακός «τσάκωσε» με τον Bradley Cooper.
  Δεν πρόλαβε να κρυώσει το διαζύγιο της με τον Marc Antony και ήδη συνελήφθη με καινούρια σχέση. Καιρό τώρα βούιζαν τα ξένα ΜΜΕ πώς κάτι συμβαίνει ανάμεσα τους. Να λοιπόν που όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Οι δυο τους που όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι, έκαναν τη βόλτα τους στο Los Angeles όταν τους τσάκωσαν οι παπαράτσι.
  Το βράδυ της Κυριακής, προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να μην αποκαλύψει το πρόσωπο της στους δημοσιογράφους που έτρεχαν πίσω από το Jeep του γνωστού ηθοποιού, Bradley Cooper. Αρχικά και αυτός προσπάθησε να καλυφθεί αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει γιατί έπρεπε να οδηγεί προσεχτικά. Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί και άλλη φορά μαζί, αλλά τότε είχαν διαδώσει ότι ήταν απλά συνεργάτες. Μετά το ένα ραντεβού όμως διατήρησαν επαφή και από ότι φαίνεται η επαφή αυτή κατέληξε και σε κάτι πιο σοβαρό. Βέβαια, δεν βγαίνουν συχνά αλλά σίγουρα περνούν αρκετό χρόνο μαζί και όσες συναντήσεις γίνονται δεν είναι μόνο επαγγελματικού επιπέδου.
  Η 42χρονη τραγουδίστρια μας έχει κουράσει λίγο από τότε που χώρισε με τους υποψήφιους γαμπρούς της. Μετά την πιθανή σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο “I’m into you” τώρα αυτό. Βέβαια, ας μην ρίχνουμε όλο το βάρος σε αυτή γιατί και ο πανέμορφος Brandley είχε ξελογιάσει στο παρελθόν την Jennifer Aniston, την Olivia Wilde και φυσικά την Renee Zellweger, με την οποία είχαν συνάψει διετή σχέση.
Πηνελόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου