Αρχείο

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

The game is afoot: World of Warcraft: Ταξίδι στην Ανατολή.
Ένα ακόμα Blizzcon τελείωσε και πραγματικά με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  Για αρχή ανακοινώθηκαν και επίσημα οι αλλαγές και το καινούργιο content που θα φέρει το τέταρτο expansion του World of Warcraft. Για αρχή θα ανέβει το level cap στα 90 και το talent system θα αλλάξει ριζικά. Οι παίκτες θα διαλέγουν specialization στα 10 level και από εκεί και μετά κάθε 15 level θα μπορούν να διαλέξουν ένα καινούργιο talent ανάμεσα από ένα set των τριών που εννοείτε θα είναι μοναδικά για κάθε class. Μιλώντας για classes,με το Mists of Pandaria θα προστεθεί ένα ιδιαίτερο class. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν monk,έναν χαρακτήρα που θα φοράει leather,θα έχει energy bar και θα βαράει με χέρια και πόδια ενώ θα χρησιμοποιεί όπλα για κάποια finishing moves. Οι monks θα μπορούν να καλύψουν τον ρόλο των tanks,των melee DPS και των healers.

  Επίσης θα προστεθεί μια καινούργια ήπειρος με έντονα ανατολίτικα στοιχεία όπου οι παίκτες θα συναντήσουν και θα μπορούν να παίξουν για πρώτη φορά τους Pandarens .To μόνο κακό είναι ότι θα είναι το μοναδικό καινούργιο playable race και για τα δύο factions. Μάλλον κάπου εκεί στέρεψαν από ιδέες. Γι αυτό αποφάσισαν να εφαρμόσουν τις ιδέες άλλων. Με το νέο expansion λοιπόν οι παίκτες θα μπορούν να βάλουν τα vanity pet τους να μονομαχήσουν. Γιατί το μόνο που έλειπε από το WoW ήταν τα Pokemon! Το ένα από τα battlegrounds που θα εισαχθούν θα είναι στα πρότυπα του Payload (βλέπε Team Fortress 2) ενώ ένα άλλο θα δανειστεί στοιχεία από τη DotA. Επίσης μερικά από τα “καινούργια” heroics θα είναι τα Scholomance,το Scarlet Monastery,το Shadowfang Keep,και τα Deadmines. Σίγουρα οι παίκτες θα νοσταλγούν ένα instance που έχουν ολοκληρώσει μόνο 351 φορές. Μάλλον στην Blizzard πιστεύουν ότι επειδή οι πελάτες τους συνήθισαν στην ανακύκλωση ενός προϊόντος,τους αρέσει κιόλας.

Μια γεύση από το επικείμενο expansion μπορείτε να πάρετε από το preview trailer. Πάντως η σκέψη ενός Panda που θα δίνει ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές με βάζει σε σκέψη.

Χαρίλαος Χυτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου