Αρχείο

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

The game is afoot: Dreamhack is upon us!



Την στιγμή που θα διαβάζετε αυτό το άρθρο, το Dreamhack θα έχει ήδη αρχίσει και εγώ ήδη το παρακολουθώ. Έχω αναφερθεί στο Dreamhack σε παλιότερο post, αλλά έπρεπε να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή για να σχολιάσω το metagame.

Μεγάλος πρωταγωνιστής το Starcraft για άλλη μια χρονιά. Ομάδες με παράδοση στα E-sports, όπως οι MyM, SK, Fnatic αλλά και γνωστοί παίχτες όπως ο Moon, θα διαγωνιστούν στο Sapphire AMD Championship. Όπως κάθε χρόνο αναμένονται επικά games μεταξύ Κορέας και της υπόλοιπης Δύσης, αφού στην Κορέα το Starcraft είναι κάτι παραπάνω από ένα game. Βασικά πάρα πολύ.

Το League of Legends θα κλείσει τη Season 1, με τις Αμερικάνικες ομάδες να θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό αντίπαλο μετά τις απανωτές ήττες από την Ευρώπη.

Επίσης το Bloodline Champions θα κάνει το ντεμπούτο στο χώρο των competitive E-sports. Φυσικά θα υπάρχει και το κλασσικό CS 1.6 tournament  οπού και πάλι μεγάλες ομάδες όπως οι Kaos Gaming, SK, Fnatic, Millenium και Lions θα αγωνιστούν μεταξύ τους για δόξα και χρήμα (so epic...).

Ο επίλογος θα ακολουθήσει την Τρίτη αφού πέσει η αυλαία του Dreamhack την Δευτέρα.




Χαρίλαος Χυτάς
cchitas@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου