Αρχείο

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

The game is afoot: ESWC




Έχω ήδη στο Dreamhack και στο WCG,τα μεγαλύτερα e-sports events παγκοσμίως. Υπάρχει όμως μια ακόμα διοργάνωση που τραβάει το ενδιαφέρον των ομάδων και των fans κάθε χρόνο. Το όνομα αυτής Electronic Sports World Cup.Επέλεξα να μην αναφερθώ στο ESWC μέχρι να δω το ανανεωμένο site.Οφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα έκπληκτος από το επαγγελματικό επίπεδο της νέας σελίδας.

Φέτος το ESWC θα διεξαχθεί στο Παρίσι, σε έναν χώρο 6000 τετραγωνικών μέτρων που θα περιέχει ένα αμφιθέατρο 1.500 θέσεων, έναν χώρο για τους χορηγούς  και τους συνεργάτες καθώς επίσης και πολλούς  χώρους για τα προκριματικά. Η διοργάνωση θα λάβει μέρος στις 21 Οκτωβρίου και θα τελειώσει στις 25 και θα είναι μέρος του Paris Games Week ένα exhibition αφιερωμένο στην βιομηχανία του gaming.

Τα πρώτα παιχνίδια έχουν ήδη ανακοινωθεί με το Counterstrike να πρωταγωνιστεί. Οι παίκτες θα αγωνιστούν στο Counterstrike 1.6 και στο Counterstrike:Source αλλά και στα Fifa 2011 και Trackmania ενώ περιμένουμε ακόμα την λίστα με τα strategy games. Το συνολικό prize pool θα είναι τα 220.00 δολάρια.




Χαρίλαος Χυτάς
cchitas@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου