Αρχείο

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πορνοστάρ ή καθηγήτρια;



Μέσα στα πανεπιστήμια μπορείς να βρεις πολλά άτομα τα οποία δεν είναι φοιτητές, αλλά ούτε και καθηγητές. Ας πούμε άστεγοι, φίλοι φοιτητών (ακόμα και γονείς) και πάνω απ' όλα πορνοστάρς. Θα ήθελα να αστειευόμουν αλλά είναι αλήθεια. Πριν κάτι εβδομάδες, στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε η πορνοστάρ και συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας, στο τελευταίο της dvd, Ηλέκτρα Γαλανού στα πλαίσια ενός φεστιβάλ, το οποίο διοργάνωσε η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α., μέλη της οποίας είναι φοιτητές του πανεπιστημίου. Οι ίδιοι την προσκάλεσαν για να κάνει μια διάλεξη πάνω στα ερωτικά φετίχ. Είχε πολλά να πει απ' ότι φαίνεται, γιατί η διάλεξη κράτησε 4 ολόκληρες ώρες και πολλοί φοιτητές της ζητούσαν να μείνει κι άλλο. Ακόμα και αυτόγραφα ζήτησαν, έλεος! Έγινε ένας μικρός πανικός… Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν είχε θίξει κανείς το θέμα και ήταν όλα μέλι γάλα μέχρι που το Πρώτο Θέμα αποφάσισε να δημοσιεύσει μία σκανδαλιστική περιγραφή και να προσθέσει φωτογραφίες και μερικές φράσεις για να μας πείσει ότι όντως αξίζει να γίνει πανικός. Σύμφωνα με το  Πρώτο Θέμα, ένας βασικός συντελεστής στη βιομηχανία πορνό της χώρας, πήρε τη θέση του καθηγητή της έδρας και με περίσσια άνεση δίδαξε τα μυστικά του έρωτα προκαλώντας, δικαιολογημένα, τεράστια αναστάτωση στις πρυτανικές αρχές, που δε φαντάζονταν πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.
Τη στιγμή που έγινε αντιληπτό από τον πρύτανη του πανεπιστημίου το όλο συμβάν, λένε ότι ήταν έτοιμος να πάθει έμφραγμα. Ο ίδιος δήλωσε «Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα επέτρεπα ποτέ να μπει και να μιλήσει στους φοιτητές», επίσης συμπλήρωσε «Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της. Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε».
Απ' όλο αυτό ένα είναι το συμπέρασμα, ποιός ελέγχει όσους μπαινοβγαίνουν μέσα στα πανεπιστήμια; Η κατάσταση δεν βελτιώνεται με τίποτα. Αν την ξανακαλέσουν πάντως να με ενημερώσει κάποιος γιατί θέλω να το δω και με τα μάτια μου αυτό. Τέτοιο ντύσιμο δεν χάνεται.






Πηνελόπη
penelope@rouamat.com

2 σχόλια:

  1. Χμμμ... Λιγο περιεργο το θεμα που επιασες με την στηλη σου δεδομενων των αρθρων που διαβαζουμε συνηθως απο σενα αλλα υποθετω οτι καθεις μπορει να εκφραζει μια αποψη για οτι θελει... Οπως καταλαβαινεις εχω μεινει στο τελευταιο κομματι του αρθρου σου... Θα συμφωνησω ακραδαντα μαζι σου για τον ελεγχο στα πανεπιστημια καθως εχω ζησει διαφορα σκηνικα με πρεζακια που εκαναν ντηλιες μεσα στο πανεπιστημιο εξαιτιας αυτου του λογου αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο εξης. Δεν θεωρω πως μια πορνοσταρ εκανε τοσο κακο στο Μακεδονιας για τρεις λογους. Πρωτον επειδη ηταν καιρος να ξεφυγουν λιγο απο τα πουριτανικα και δηθεν μυαλα που εχουν! Δευτερον διοτι αν δεν κανω λαθος αυτο πανεπιστημιο ειναι ματα βαση οικονομικο και δεδομενου οτι το σεξ κραταει γερα την δευτερη ψηλοτερη και πιο κερδοφορα θεση στην παγκοσμια βιομηχανια! Ειναι ισως καιρος για αυτα τα παιδια να ανοιξουν νεους οριζοντες στα πανια τους! Τριτο και τελευταιο μετα απο αυτα που διαβασα οτι εγιναν σημερα στο μακεδονιας που το καναν δηλαδη μπαχαλο μερικοι μπαχαλοι αριστεριστες συμπαιρενοντας τουλαχιστον απ τις φοτο θεωρω οτι μια καθηγητρια σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης ειναι καθε αλλο παρα κακο! Εξαλλου οι ελληνες φοιτητες εχουν ξεπερασει πλεον αυτο το ταμπου γιατι οχι και τα πανεπιστημια στα οποια ανηκουν;

    Συγχαρητηρια σε ολο το μπλογκ ειμαι φανατικος σας αναγνωστης!

    Φιλλιπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτον θα ηθελα να σχολιασω οτι αυτη ηρθε και εκανε μαθημα σε αντιθεση με τους καθηγητες του πανεπιστημιου που ολο και καποια εφυη δικαιολογια θα βρουν για να αργησουν τουλαχιστον 30 λεπτα στο 2 ωρο μαθημα που κανουν(και οχι τεσσερις ωρες...).
    Δευτερον ενα ακομη σχολιο που θελω να κανω: παρατηρώντας τις εικόνες του άρθρου παρατηρεί κάποιος οτι το μεγαλυτερο αμφιθεατρο του παμακ μετα το αμφιθεατρο τελετων ηταν γεματο μεχρι πανω κατι το οποιο δεν το συναντας στα ανοστα και πολυ βαρετά μαθηματα της σχολής.

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή