Αρχείο

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Jessie J is here to stay!



Από καινούργιους καλλιτέχνες δόξα το Θεό έχουμε ένα σωρό. Το θέμα είναι να αξίζουν τον κόπο και να πάνε μπροστά. Να εκτοξεύονται στην κορυφή και μέσα σε ένα χρόνο να είναι υποψήφιοι για πολλά βραβεία. Μια καινούργια Βρετανίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα στα media και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Η Jessie J έγινε γνωστή και ανέβηκε στα charts μέσα σε δύο μήνες με δύο πολύ αγαπημένα, από το κοινό, τραγούδια της το “Price tag” και το “Do it like a dude”.
Και τα δύο τραγούδια τα “αγκάλιασε” το κοινό όπως φαίνεται, αφού μέχρι και σήμερα ακούγονται στα ραδιόφωνα και τα προτιμάει ο κόσμος. Η  Jessie J δεν μάγεψε μόνο με την μοναδική φωνή της αλλά και με τις αστείες γκριμάτσες που παίρνει όταν τραγουδά καθώς και με τα κόλπα που κάνει με την φωνή της. Εγώ προσωπικά έχω ακούσει και άλλα κομμάτια της και βρίσκω αρκετά καλή την φωνή της και τα τραγούδια της. Καινούργια λοιπόν στον χώρο και να θυμάστε αυτό το όνομα γιατί θα μείνει για πολύ καιρό στα αυτιά σας ή έστω έτσι ελπίζω…







Υ.Γ. Χάθηκε από την ζωή ο καλός μας άνθρωπος Θανάσης Βέγγος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του κι ένα μεγάλο αντίο από το RouaMat και από όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου