Αρχείο

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

The Geek Limbo: Xmen: First Class trailer!Έχουμε στα χέρια μας το πρώτο trailer για το Xmen: First Class που όπως μαρτυράει ο τίτλος, βασίζεται στα γεγονότα που προκάλεσαν την ίδρυση των Xmen. Η ταινία εξελίσσεται στην Αμερική τις αρχές του 1960 επί προεδρίας Kennedy και εστιάζεται στη σχέση του Professor X και του Magneto και πως απο αδελφικοί φίλοι κατέληξαν εχθροί.

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την αισθητική που θα ακολουθήσει αυτή η ταινία (ναι το ξέρω, είναι λίγο hipster) καθώς είναι ένα νέο στοιχείο που μπορεί να ανανεώσει, οπτικά τουλάχιστον, το franchise. Επίσης, έχοντας διαβάσει το comic, μπορώ να πω οτί υπάρχει τεράστιο σεναριακό υπόβαθρο για να στηριχτεί η εξαιρετική ιστορία της σχέσης του Professor X και του Magneto και μακάρι να δωθεί περισσότερο έμφαση εκεί παρά στα special effects, τα οποία μεταξύ μας, δε μου γέμισαν και πολύ το μάτι.

Το Xmen: First Class θα βρίσκεται στους κινηματογράφους αρχές Ιουνίου.Βαγγέλης Σωφρονάς
vsofronas@rouamat.com

1 σχόλιο:

  1. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα στο trailer είναι τα visual effects, το οποία ελπίζω να (και φαντάζομαι θα) έχει πολλά. /me crosses fingers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή