Αρχείο

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

The Geek Limbo: The most awesome Star Wars review ever




Star Wars φανς ανά τον κόσμο που αγαπήσατε την original τριλογία και το καλύτερο που μπορείτε να πείτε για τα prequels είναι “μιεεεε”, αυτό το site σας ενδιαφέρει. Το http://www.redlettermedia.com/ είναι το site της Red Letter Media, μιας εταιρείας παραγωγής ταινιών υπεύθυνοι για πολλές low budget αλλα ιδιαίτερα διασκεδαστικές b-movies και για τα πιό ξεκαρδιστικά reviews που έχετε δει για γνωστές sci-fi ταινίες με αποκορύφωμα τα Star Wars prequels.

O άνθρωπος , γνωστός απλά ως Harry Plinket, ξεκινά την αποδόμηση των ταινιών απο τις εναρκτήριες σκηνές και αναλύει κάθε σεναριακή τρύπα, κάθε χαρακτήρα με ανύπαρκτη προσωπικότητα, κάθε ανούσια σκηνή μάχης η κλιμάκωση της οποίας είναι πλυμμηρισμένη απο οπτικά εφφέ χωρίς όμως να γίνεται πιό έντονη κάθε δευτερόλεπτο και πραγματικά τα υπερ-καυστικά του σχόλια και ο τρόπος της αφήγησης αξίζει ΚΑΘΕ λεπτό της παρουσίασης. Ναι είναι κάπως μεγάλα reviews, του Phantom Menace που είναι το μικρότερο διαρκεί 40 λεπτά, αλλά είναι τα πιο καλοξοδευμένα internet-ικά λεπτά που μπορείτε να ξοδέψετε αν είστε Star Wars φαν η θέλετε ένα παραπάνω λόγο για να μισείτε τα Star Wars. So everyone is happy!

Παραμονή πρωτοχρονιάς ο Mr. Plinket μας έκανε δώρο το review του για το 3ο επεισόδιο της prequel τριλογίας ολοκληρώνοντας το magnum opus του. Have fun!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου