Αρχείο

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Τρέλα που κυκλοφορεί





Εξοργισμένος είναι ο πατέρας της Amy Winehouse. Ο 60χρονος, δεν πίστευε στα μάτια του όταν συνειδητοποίησε ότι είχαν κάνει «φτερά» τα προσωπικά αντικείμενα και οι ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, από το σπίτι της κόρης του! Ο Mitch Winehouse, θεωρεί πως οι «ποντικοί» ανήκουν στο στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, καθώς μετά το θάνατο της, μόνο 20 άτομα είχαν πρόσβαση στο σπίτι: η οικογένεια, μερικοί φίλοι, οι σεκιούριτι και η αστυνομία. Ανάμεσα στα αντικείμενα που κλάπηκαν, ήταν: ακυκλοφόρητα μουσικά κομμάτια, βιβλία με στίχους, αλλά και γράμματα της. Παράλληλα, πουθενά στο σπίτι δεν είναι μια από τις αγαπημένες της κιθάρες αλλά και οι στίχοι που έγραφε για το τρίτο της album.
Η οικογένεια της Amy είναι σοκαρισμένη από την κλοπή. Μάλιστα, δεν μπορούν να πιστέψουν πως κάποιος έφτασε σε αυτό το σημείο. Γι΄αυτό το λόγο, ο μπαμπάς της Amy Winehouse, είναι πρόθυμος να δώσει μια ευκαιρία σε όποιον έκλεψε τ΄αντικείμενα να τα επιστρέψει πίσω, ώστε το πράγμα να μην γίνει πιο περίπλοκο.


Επίσης μέσα σε όλα αυτά ακούστηκε ότι το σπίτι της τραγουδίστριας θα γίνει κέντρο απεξάρτησης... Να δούμε πως θα πάει όλο αυτό!!




Πηνελόπη
penelope@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου