Αρχείο

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Five Plus One Elements: VOTE! Φωτογραφίες που δεν ανέβηκαν!






  Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Η φωτογραφία στα xtreme sports είναι η αποτύπωση έντονων συναισθημάτων! Αν ένας snowboarder δει μια εικόνα με πολύ αφράτο χιόνι, τι θα σκεφτεί; Αν ένας surfer δει μια εικόνα με ένα μεγάλο κύμα, τι θα σκεφτεί; Και ένας bmxas δει μια ράμπα;  Με λίγα λόγια όσοι ασχολούνται με τα xtreme sport είναι πεινασμένοι και ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται! Έτσι έιπα να ανεβάσω τις φωτογραφίες που δεν ανέβηκαν, από διάφορα xtreme sports που έχουμε αναφέρει και να ψηφίσουμε την καλύτερη! Και σε πρώτη διαγαλαξιακή παρουσίαση το καινούριο και ιδιαίτερα επικίνδυνο xtreme sport της ελληνικής κυβέρνησης!!! VOTE!!!


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


 Ιδού!! Μη νομίζετε, θέλει μεγάλη δουλειά για να μπορείς να βουτάς και να ξανά ανεβαίνεις στην επιφάνεια! Μη το βλέπετε έτσι απλό! Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και για τον αναβάτη αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα του.

Σας καλώ λοιπόν όλους, να αφήσετε σχόλια και ψήφους από κάτω προκειμένου να αναδείξουμε την πιο ωραία φωτογραφία που δεν ανέβηκε!





Γιάννης Βασσάρας



















9 σχόλια:

  1. Εμένα μ'αρέσει ο κ#$*ς! Με συγχωρείτε... Το 6!

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα παρ' ότι λόγω βιωμάτων θα ψήφιζα την 11 που δείχνει όλο το δέσιμο αθλητή - προπονητή και των συναισθημάτων που δημιουργούνται για την προετοιμασία στο ρινγκ, θα πρέπει να ομολογήσω ότι με εντυπωσιάζει η 4. Συνεπώς φίλτατε Γιάννη αν μπορώ ψηφίζω και τις δύο. Παρ' όλα αυτά αν πρέπει να διαλέξω θα πω την 4.

    Mr Editor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ψηφίζω την 9, ότι έχει δύο τροχούς με εκφράζει, τώρα αν μπορούσα να έχω μαζί και την οδηγό ακόμα καλύτερα..


    Panossssss..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Photo #3, hands down! Pure freedom, pure awesomeness...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με κινδυνο, μονο και μονο που το αναφερω, να φαω δευτερη φορα κατσαδα απο το καλυτερο μου μισο και μαλιστα σε διαστημα λιγοτερο των δυο ημερων, δεν θα ψηφισω την 6η (παροτι εφαγα μιση ωρα για να καταλαβω τι ειναι τα χρωματα γυρω απο τον ημιγυμνο πισινο). Αλλα αν ηταν πραγματικα να επιλεξω ενα απο τα εικονιζομενα σπορ, για παντα και σε καθε περιπτωση το νουμερο 2 δαγκωτο. Τεσσερις ροδες μοιρασμενες σε 2 αξονες, σχετικη ελευθερια κινησεων σε σχεση με τη σανιδα, χωρος για να απλωσεις και τα 45 νουμερα του παπουτσιου σου και πανω απ'ολα αγνη, χαλαρη, ασφαλης απολαυση που μονο ενα επιπεδο μπορει να σου προσφερει, διχως macho αντριλικια και βια ουτε αναζητηση προσφυσης εκει που δεν υπαρχει.

    Με αγαπη,
    Featherweight

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα Γιαννη, θα ψηφιζα την 6 με τιτλο <γυναικα σε απογνωση ,αλλα σοβαρα τη 12.Ομολογω οτι θελει προσπαθεια να ανακαλυψεις τι μιλα στην ψυχη σου ,ολες για διαφορετικο λογο η καθεμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νουμερο 8 ασυζητητι! Πολυ artistic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6 και πάει για wallpaper τώρα!
    να την βλέπω όλο το χειμώνα και να σταματάω να τρώω πουράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή