Αρχείο

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Λογικό μου ακούγεται...





  Φαίνεται πάντως πως τα βάσανα δεν έχουν τέλος για την 48χρονη Demi, μιας και νέα δημοσιεύματα σήμερα θέλουν τον σύζυγο της τη μοιραία βραδιά της 23ης Σεπτεμβρίου, να την απάτησε με δυο γυναίκες ταυτόχρονα, μια εκ των οποίων και η 23χρονη Sara Leal. Σύμφωνα με υπάλληλο του ξενοδοχείου στο San Diego όπου διέμεινε ο Κutcher με τα κορίτσια του σε πολυτελή σουίτα, στο τζακούζι δεν ήταν μόνος του αλλά παρέα με μια φίλη της Leal. Οι τρεις τους, έζησαν μερικές «καυτές» στιγμές μέσα στο τζακούζι –το οποίο να σημειώσουμε βρίσκεται εξωτερικά στη βεράντα της σουίτας- αφού όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, το τρίο ήταν ολόγυμνο και επιδιδόταν σε όργια!
  Όσο για την Demi Moore; Η τωρινή της εικόνα σοκάρει. Η 48χρονη ηθοποιός έχει συρρικνωθεί στην κυριολεξία έπειτα από την απιστία του συζύγου της Ashton Kutcher. Bρίσκεται στα πρόθυρα της ανορεξίας αφού ζυγίζει μόλις 44 κιλά με ύψος 1,65! Ήταν που ήταν πολύ αδύνατη, μετά την χαζομάρα του 33χρονου Ashton, έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν την είδαν στην πρόσφατη πρεμιέρα της για την ταινία «Five». Υπερβολικά αδύνατη, έμοιαζε ακόμα πιο σκελετωμένη μέσα στο μαύρο στενό της φόρεμα. Η ίδια τότε ισχυρίστηκε πως κάνει μια εξαντλητική δίαιτα detox παρέα με τον σύζυγο της. Λίγες μέρες αργότερα όμως, όλοι έμαθαν τον πραγματικό λόγο της σκελετωμένης της εμφάνισης, που δεν είναι άλλος από την απιστία του συζύγου της, παραμονή της επετείου γάμου τους.
  Τα σχόλια όσων την είδαν από κοντά, τα λένε όλα! «Έδειχνε τρομαχτικά αδύνατη. Τα κόκαλα της εξείχαν που μπορούσες να τα δεις να διαγράφονται από το φόρεμα της. Η Jennifer Aniston δίπλα της, έδειχνε χοντρή». Μ΄ αυτά που ακούει και η Demi είναι να μην χάσει κιλά;





Πηνελόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου