Αρχείο

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

PEEPING TOM: 7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ




  Ξεκινώντας τη σαιζόν -περίπου δηλαδή με τα τέρατα που συμβαίνουν στις σχολές και στις δημόσιες υπηρεσίες- και ενώ η θερμοκρασία συνεχίζει να πέφτει ο υδράγυρος του φλερτ παραδόξως ανεβαίνει! Αγαπητά μου αγόρια, σήμερα θα μιλήσουμε τα ”δυό” μας και την επόμενη εβδομάδα θα επιδωθούμε σε girl talk...

Η μπουμπού του fb: Κατ'αρχάς, πιθανότατα είναι ανήλικη. Κατά δεύτερον, ξέρετε ήδη τα πάντα για αυτήν. Τη μουσική που ακούει -ή τη μουσική που θα σας πει οτι ακούει- ή και καταστάσεις καθημερινής τρέλας. Με λίγα λόγια η κοπέλα αυτή δεν έχει κανένα μυστήριο και δε θέλει να έχει. Μετά τον πρώτο μήνα, μην εκπλαγείτε αν δείτε το όνομά σας στο relationship status σας. Εν τέλει, είναι η κοπέλα που αναζητά άντρες-τρόπαια και την ενδιαφέρει περισσότερο το πώς βλέπουν τη σχέση σας οι άλλοι παρά τα... μεταξύ σας.



Η Κυρία: Είναι σοβαρή, είναι απροσπέλαστη και δε γελά σχεδόν ποτέ. Σχεδόν ξεπήδησε από εξώφυλλο περιοδικού μόδας και χαίρει των “στενών” βλεμμάτων των φτηνών (βλ. παρακάτω) γυναικών. Το παράδοξο είναι ότι η γυναίκα αυτή δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται και σίγουρα είναι πολύ πιο... έντονη στο κρεβάτι από ότι φαντάζεστε. Η ερώτηση είναι γιατί να την αποφύγετε. Διότι η γυναίκα αυτή θα σας κάνει συνεχώς να νιώθετε άσχημα γιατί αυτή είναι η άσκηση εξουσίας της, ζωτικό στοιχείο για αυτήν. Ταμάμ για s & m!



H Alternative: Μακριά, κίνδυνος ΣΜΝ. Δεν είναι τόσο “ευαίσθητη” και τόσο “ρομαντική” όσο δείχνουν τα σαλβάρια της. Η απελευθέρωσή της είναι όντως ειλικρινής αλλά είναι από τις αφελείς που άθελα θα πουλήσει έρωτα για να σας παρατήσει 2 μήνες μετά για τον πρώτο τζιβάτο που θα της την πέσει. Φιλική συμβουλή: Φάτε της τα λεφτά. Έχει. Ό,τι και να λέει



Η Φτηνή: Είναι φτηνή σε όλα της χωρίς να είναι κακιά ή να φταίει. Έχει όχι πολύ καλή αντίληψη της αισθητικής και -χωρίς δείγμα ρατσισμού- τα ρούχα της δεν ξεπερνάνε τα 15 ευρώ. Με λίγα λόγια, δε δίνει δεκάρα για την ποιότητα γενικότερα. Κατά κανόνα είναι αρκετά κοινότυπη σε αυτά που έχει να πει και συνήθως, επίσης, δεν ξέρει πώς να ευχαριστηθεί το σεξ, γεγονός που την οδηγεί στην υπερβολή. Αν το καταλάβεις, ξενερώνεις. Αν δεν το καταλάβεις, τη θεωρείς πολυοργασιμικιά. Μπα.



Το Λεσβιάκι: Όχι, όχι λεσβία. Λεσβιάκι. Φαίνεται να “εκτιμά” την ομορφιά των γυναικών περισσότερο από τον πιο... στερημένο άντρα και δε χάνει ευκαιρία να το δείχνει και να το λέει με λόγια μάλιστα που θα ακούσεις από τον κολλητό σου... στην καλύτερη. Κλίνει συνήθως σε skate ή οπωσδήποτε εναλλακτικό ντύσιμο, “σοκάρει” με τις φωτογραφίες της που “φιλάει” τις φίλες της και της αρέσει η φωτογραφία. Ωστόσο ποτέ δε θα προχωρήσει πέρα από τις λέξεις οπότε το τρίο που σχεδίαζες καλύτερα άστο. Και γιατί να αποφεύγεται? Κυρίως γιατί είναι απλά εκνευριστική.



Η Drama Queen: Λατρεύει το κοινό είτε αυτό είναι ένα άτομο είτε είναι δέκα. Προβλήματα επί της ουσίας δεν έχει αλλά όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. Ποντάρει στην τάση των αντρών για προστατευτικότητα, καθώς μονίμως κάτι θα κάνει το ματάκι της να δακρύσει. Ή σε κάθε άλλη περίπτωση, πονάει. Κάπου. Για κάποιο λόγο. Είναι βασανισμένη ψυχή, πιθανότατα καλλιτεχνική και κανείς φυσικά δεν την καταλαβαίνει. Συνήθως έχει και ένα απροσδιόριστο πρόσωπο του παρελθόντος που δε σβήνεται ποτέ. Κλαψ. Αν και θεωρώ ότι αυτά δε θα ‘πρεπε να τα λέω καθώς όλοι έχετε πέσει σε μία και όλοι έχετε ήδη κουραστεί με την κλάψα της οπότε σκάω.



Η “Ελληνίδα”: Η αλλιώς η μάνα σου. Σε ταΐζει για να σε κάνει χοντρό και να μη σε κοιτάνε “οι άλλες”, σε κρατάει σπίτι, για να μην πω ότι χαίρεται κιόλας που βλέπεις μπάλα. Ζηλεύει, είναι κτητική και βαθιά μέσα της -αλλά όχι απαραίτητα πολύ βαθιά- θέλει να κάνει τα παιδιά σου. Έχει γνωρίσει και αγαπήσει τους γονείς σου και το πρότυπό της είναι η μάνα της. Κάθε καλοκαίρι πάει στο χωριό της και στην παιδική της ηλικία έκανε παραδοσιακούς χορούς. Απαραίτητο αξεσουάρ: ελαφρά ψωμάκια. Τουλάχιστον σου μαγειρεύει. Αν δε θέλεις να γίνεις γαμπρός και μετά μπαμπάς πάνε στη φτηνή. Καλύτερη ψευδαίσθηση από την ελληνίδα.



                                                                                                           

Σοφία Πυργιώτη

3 σχόλια:

  1. Ok η πρώτη καταρχήν μπορεί να είναι και πολύ γριά και άσχημη επίσης. Αλλά για την τελευταία έχω μία απορία. Πως η Πέγκυ Ζήνα είναι σαν την μάνα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia mean afineis eksw tis 2 xeiroteres kai arketa eukolo gia na vreis katigories tis metalo/rocko/gotho/exw ena blouzaki kai xeromai/oudes kai tis pio polles stin hlikia 15-30 PSEUTOPRIGIPISES.O noon noito...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. CultureBoy βρήκες τις δύο μεγάλες κατηγορίες στις οποίες μοιράζονται αυτοί οι 7.... τύποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή