Αρχείο

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

The Geek Limbo: Back to the future shoes and charity  Πόσοι απο σας όταν είδατε το Back to the Future θέλατε να αποκτήσετε τα παπούτσια που έχει ο Marty στο μέλλον με τα POWER LACES, τα κορδόνια δηλαδή που δένονται μόνα τους.  Ναι ήταν λίγο υπερβολικά για παπούτσια αλλά μην το παίζεται υπεράνω, όλοι όταν είμασταν πιτσιρικάδες τα θέλαμε.OH YEAH!

Τώρα όμως μπορείτε να τα αποκτήσετε! Η Nike τα κατασκεύασε (χωρίς power laces προφανώς) και τα διαθέτει μέσω δημοπρασίας απ’τη σελίδα της στο Ebay. 150 ζευγάρια κάθε μέρα για 10 μέρες θα είναι διαθέσιμα και τα έσοδα θα πάνε στο ίδρυμα του Michael J. Fox για τη θεραπεία της νόσου του Parkinson απο την οποία πάσχει και ο ίδιος ο ηθοποιός που μεσουρανούσε στα 80’s ως Martin McFly αλλά η νόσος του στέρησε την καριέρα.


Το κακό όμως είναι πως τα παπούτσια αυτά δεν είναι προσβάσιμα για εμάς τους κοινούς θνητούς που δε μπορορούμε να διαθέσουμε 5.500 ευρώ καθώς τόσο περίπου ανέρχεται η τιμή του κάθε ζευγαριού μέχρι τώρα στη δημοπρασία. Damn you! Τουλάχιστον πάνε για καλό σκοπό. Θα περιμένω όμως μέχρι το 2015 που σύμφωνα με το Back to the future 2, θα είναι διαθέσιμα παντού.
               
Βαγγέλης Σωφρονάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου