Αρχείο

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

The game is afoot: Serious Business




  Η Croteam απέδειξε ότι είναι εύκολο να φτιάξεις ένα καλό shooter. Δυο φορές. Απλά φτιάχνεις μια engine ικανή να παράγει ορδές τεράτων και δίνεις στον παίκτη μια γκάμα από όπλα για να κόψει κομματάκια. Πόσο απλό. Και ετοιμάζεται να το ξανακάνει. Λυπάμαι Duke Nukem αλλά το shooting είναι για ανθρώπους με σοβαρές προθέσεις και ο Serious Sam επιστρέφει πιο serious από ποτέ για να καταστρέψει τους κακούς εξωγήινους, καμικάζι και λοιπά τερατόμορφα όντα. Και όλα αυτά με μια αναβαθμισμένη μηχανή και την Croteam να υπόσχεται ότι αυτό θα είναι το καλύτερο Serious Sam από όλα.

  Αλλά φυσικά η Croteam δεν μας άφησε να διψάμε για αγνή brutal δράση και μας έδωσε το Serious Sam Double D, ένα 2D action game που σου επιτρέπει να ενώνεις όπλα. Γιατί τι είναι καλύτερο από να σκοτώνεις στρατιές δεινοσαύρων με ένα πριόνι και ένα shotgun; Μα φυσικά να σκοτώνεις στρατιές δεινοσαύρων με 4 πριόνια και 3 shotgun. Hell yeah

  Τώρα όμως θα σας αφήσω με το trailer από το Serious Sam 3 που θα βγει τον Οκτώβριο γιατί πρέπει να εγκαταστήσω το 2 για να θυμηθώ τις παλιότερες και απλούστερες εποχές.





Χαρίλαος Χυτάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου