Αρχείο

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

The game is afoot:Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Γερμανία





Λίγες μέρες έμειναν λοιπόν μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες του Gamescom 2011. Ειδήσεις, φήμες και ανακοινώσεις κατέκλυσαν τα gaming communities με πρώτη και καλύτερη το μεγάλο ντεμπούτο του Dota 2.

Για πρώτη φορά θα δούμε in-game  footage μέσα από το τουρνουά που οργάνωσε η Valve του οποίου ο νικητής θα πάρει 1.000.000 δολάρια. Αγαπητοί marketing directors της ΕΑ και της  Activision καταλάβατε πως διαφημίζεις σωστά ένα game; Καλείς τις καλύτερες και πιο γνωστές ομάδες (go MyM!) να διαγωνιστούν για το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί στο χώρο του gaming.

Φυσικά η Riot δεν έκατσε με τα χέρια σταυρωμένα και ανακοίνωσε ότι το καινούργιο mode/map του LoL με όνομα Dominion θα είναι playable για τους επισκέπτες. Δηλαδή έπρεπε να φτάσουν οι τεύτονες  στο χωριό σου Riot για να βγάλεις το καινούργιο map που περιμένουμε εδώ και 2 χρόνια;


Επίσης πολλοί περιμένουν να δουν το multiplayer του Mass Effect 3 αλλά η Bioware δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Multiplayer και Bioware στην ίδια πρόταση. Κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Τέλος πολλοί περιμένουν να δουν το προϊόν της συνεργασίας ΕΑ και Starbreeze Studio που λέγεται ότι θα είναι η συνέχεια του Syndicate. Εκείνο το παιχνίδι που έλεγχες τέσσερις cyborg πράκτορες και εκτελούσες διαταγές; Που τίναζες στον αέρα εχθρικά ρομπότ και τα κεφάλια αντίπαλων πρακτόρων; Κανόνισε ΕΑ να καταστρέψεις έναν ακόμη από τους αγαπημένους μου τίτλους και θα μας βγάλουν στις ειδήσεις!



Χαρίλαος Χυτάς
cchitas@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου