Αρχείο

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

The Geek Limbo: Viral of the apes



Πριν από μερικές μέρες ανέβηκε στο youtube ένα ακόμα δείγμα φανταστικού viral marketing στο χώρο του θεάματος, αυτή τη φορά για τη νέα ταινία Rise of the planet of the apes που αποτελεί prequel  του sci-fi έπους Planet of the apes που κυκλοφόρησε το 1968 (προσπαθώ να ξεχάσω ότι έχει υπάρξει και remake της ταινίας  το 2001 από τον Tim Burton).  Τα video αυτά παρουσιάζονται ως αληθοφανή δείγματα ανθρώπινης συμπεριφοράς και κινησιολογίας από πιθήκους που έχουν υποστεί πειράματα και κατάλληλη εκπαίδευση.


Ο πιο LIKE A BOSS πίθηκος όλων των εποχών οδεύει προς την πολυθρόνα του κρατώντας τη πρωινή του εφημερίδα.


Φανταστική ιδέα να μάθουμε στους πιθήκους να παίζουν Far Cry. Μετά να τους δώσουμε και κανά οπλάκι για να μας κυνηγάνε και να γουστάρουμε λίγο.

            Προφανώς και τα videos είναι fake αλλά η δημιουργικότητα των υπευθύνων αυτής της διαφημιστικής εκστρατείας είναι το κάτι άλλο. Επίσης τα εφέ της ταινίας φτιάχτηκαν από την ίδια ομάδα που που έφερε στη ζωή τους κόσμους του Avatar και Lord of the rings οπότε μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως το οπτικό μέρος της ταινίας θα μας κάνει να μαζεύουμε τα σαγόνια  μας απ' το πάτωμα. Δείτε παρακάτω και το trailer της ταινίας.




Βαγγέλης Σωφρονάς
vsofronas@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου