Αρχείο

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

The Geek Limbo Deus Ex viral live action!



Ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς είναι το Deus Ex: Human Revolution, sequel στο cyber punk rpg έπος Deus Ex που είχε κυκλοφορήσει το 2000. Όλα τα δείγματα gameplay που βρίσκονται στο youtube αν μη τι άλλο, μας έχουν αφήσει με τα στόματα ανοικτά και οι προσδοκίες των fans της σειράς είναι πολύ ψηλά. Για τη προώθηση του game όμως χρησιμοποιείται για μία ακόμη φορά viral marketing, συγκεκριμένα με τη χρήση live-action trailers, δηλαδή με κανονικούς ηθοποιούς και πως φαίνεται ο κόσμος  του Deus Ex μέσα από τα μάτια τους.


Στο παραπάνω video βλέπουμε ένα υποτιθέμενο διαφημιστικό σποτάκι της Sarif Industries, της εταιρείας που προσφέρει την επιλογή στο κόσμο να αντικαταστήσουν τα άκρα τους και άλλα όργανα με μηχανικά μέρη σαφώς ανώτερα των οργανικών. Μία επιλογή που προφανώς δεν παρέχεται χωρίς να υπάρχει κάποιο τίμημα. Περισσότερες πληροφορίες για τις «υπηρεσίες» της εταιρείας είναι διαθέσιμες στο site που ανέβηκε την προώθηση αυτών των viral videos στο http://sarifindustries.com. Υπάρχει όμως και η αντίθετη πλευρά, αυτή που αντιλαμβάνεται ότι πάει κάτι στραβά με την Sarif Industries. Έτσι πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο propadanda viral video της εκστρατείας.


Ανατρίχιασα όσο το βλέπα. Άμα ένα trailer ενός game που δεν περιέχει καν gameplay σε βάζει τόσο για τα καλά στον κόσμο του τότε μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι θα δούμε ένα τουλάχιστον αξιοπρεπέστατο game που θα το συζητάμε για καιρό. Το Deus Ex: Human Revoluton κυκλοφορεί στις 23/8 για PC, PS3 και Xbox 360.




Βαγγέλης Σωφρονάς
vsofronas@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου