Αρχείο

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η κουτσομπόλα μέσα μου: Η άλλη πλευρά




Σε ηλικία 33 χρονών άφησε χθες βράδυ την τελευταία της πνοή το γνωστό μοντέλο Βαλέρια Μεζιριάδου. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε σπίτι φίλου της, που τη φιλοξενούσε στα Βόρεια Προάστια και όλα δείχνουν ότι κατέληξε από παθολογικά αίτια. Η άτυχη κοπέλα είχε ξεκινήσει την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ μέσα από τον διαγωνισμό Playmate, που της έδωσε το εισιτήριο για πολλές εμφανίσεις σε πασαρέλες στην Ελλάδα αλλά και φωτογραφίσεις. Παράλληλα με το μόντελινγκ η Βαλέρια μπήκε στην νυχτερινή ζωή καθώς για πολλά χρόνια εργαζόταν σε υποδοχή πολύ γνωστών κέντρων της Αθήνας αναλαμβάνοντας τις Δημόσιες σχέσεις. Το όνομα της συζητήθηκε πάρα πολύ, όταν έγινε γνωστό ότι ήταν ένα από τα μοντέλα που παραβρέθηκαν στο πολυσυζητημένο πάρτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ.

Ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο χώρο εντυπωσίασε και δούλεψε σχεδόν ασταμάτητα τόσο σε φωτογραφίσεις όσο και σε πασαρέλες.. Τα πράγματα άλλαξαν περίπου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η Βαλέρια πιθανότατα αντιμετώπιζε, όπως λένε όσοι την ήξεραν, σοβαρά προβλήματα διατροφικής διαταραχής. Πολλοί άνθρωποι του χώρου έμειναν έκπληκτοι και ανησύχησαν όταν την είδαν να κυκλοφορεί στους δρόμους του Κολωνακίου, που σύχναζε, στην κυριολεξία σκιά του εαυτού της. Φαίνεται πως ούτε η ίδια δεν είχε αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλούσε στον οργανισμό της. Το οικογενειακό της περιβάλλον πάντως, που είναι όπως είναι φυσικό απόλυτα σοκαρισμένο από την ξαφνική τραγωδία, μιλάει για κληρονομικό παθολογικό νόσημα, από το οποίο "έφυγε" από τη ζωή και ο παππούς της άτυχης Βαλέριας.

Τραγική ειρωνεία δε, το γεγονός ότι η άτυχη κοπέλα είχε λάβει μέρος στην τελευταία επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Τίμη Παρίση, που επίσης βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του πριν λίγο καιρό. Η τραγωδία στο μεγαλείο της. Κρίμα που μετά από τόσους “αγώνες” συνεχίζουν και υπάρχουν κοπέλες που πέφτουν θύματα τέτοιων ασθενειών. Σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη νεκροψία για να διαπιστωθούν επισήμως τα αίτια του θανάτου της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της



Πηνελόπη
penelope@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου