Αρχείο

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

The Geek Limbo: Awesome viral marketing and first look on Bane


Αυτή τη στιγμή ο geek (και όχι μόνο) κόσμος  γίνεται μάρτυρας ενός πάρα πολύ έξυπνου διαφημιστικού κόλπου για τη προώθηση της νέας ταινίας Batman, The Dark Knight Rises.  Άνέβηκε επιτέλους online η σελίδα  www.thedarkknightrises.com και όλοι όσοι τρέξαμε να μπούμε, νομίζαμε πως έπεσαν οι servers απτην κίνηση. Αμ δε. Απλώς δεν υπάρχει τίποτα για να δεις. Τίποτα. Αλλά άμα δυναμώσεις τα ηχεία ακούς ένα ιδιαίτερα μυστήριο θόρυβο που μοιάζει με μια ανατριχιαστική ψαλμωδία.

Κάποιοι όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αποκρυπτογράφησαν το περίεργο αυτό ηχητικό κομμάτι και βρήκαν πως η κυματομορφή του σχηματίζει το εξής:Παιδιά, όποιο το βρήκατε θέλω να ξέρετε πως είστε απλα υπέροχα καμμένοι για να κάνατε κάτι τέτοιο.

#TheFireRises λοιπόν, ένα twitter hashtag! Προφανώς μόλις έγινε γνωστό ξεκίνησαν τα status update στο twitter που περίείχαν αυτό το tag, το απίστευτο όμως ξεκινάει εδώ: όσοι κανανε tag το #TheFireRises, γεμίζουν με μία εικόνα τη φορά το μοσαϊκό που βρίσκεται στοκρυμμένο link http://www.thedarkknightrises.com/image.html.Μερικές ώρες και πάρα πολλά tweets μετά, δημοσιεύτηκε και η φωτογραφία πλήρως ολοκληρωμένη.


Επ, τι λέει Bane?

Έχουμε λοιπόν στις οθόνες μας την πρώτη φωτογραφία του Tom Hardy στο ρόλο του τούμπανου Bane. Και αυτό παιδιά είναι ένα πολύ καλό δείγμα πετυχημένου viral marketing
Βαγγέλης Σωφρονάς
vsofronas@rouamat.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου