Αρχείο

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

The Geek Limbo: New Thundercats!Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η κινηματογραφική μεταφορά της αγαπημένης cartoon σειράς που μεσουρανούσε στα τέλη των 80’s και στις αρχές των 90’s μπήκε στον πάγο και το πιο πιθανό είναι ότι το project δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Το κενό όμως έρχεται να αναπληρώσει μια νέα σειρά Thundercats που θα κάνει πρεμιέρα αυτό τον Ιούλιο. Η ιστορία θα διαφέρει ελαφρώς από αυτή που γνωρίσαμε όλοι (τη καταστροφή της πατρίδας τους και την επιβίωση και εγκαθίδρυση τους σε έναν νέο πλανήτη) και θα επικεντρωθεί στην διαδοχή του θρόνου της Thundera από τον Lion-O, ενδέχεται όμως να δούμε και γνώριμα σκηνικά στη νέα αυτή έκδοση των Thundercats.


Το trailer με εξέπληξε ευχάριστα. Η πιο anime προσέγγιση ταίριαξε χωρίς να γίνουν τελείως αγνώριστοι και κάπως περίεργοι οι γνωστοί ήρωες αν και τα CGI φαίνονται λίγο απαράδεκτα. Επίσης, που είναι ο Panthro? Στο IMDB της σειράς και στην promotional φωτογραφία υπάρχει κανονικά στο cast αλλά σύμφωνα με το Warming Glow http://warmingglow.uproxx.com/2011/04/the-new-thundercats-looks-good#more-25671) βγάλαν τον Panthro απ' τη σειρά. Μακάρι αυτό το νέο να είναι ράδιο αρβύλα.


BONUS VIDEO:
Thundercats Movie fan-made trailer!


Χαλαρά το καλύτερο fan-made trailer ταινίας ,που δε θα βγει, ποτέ στο youtube. Κάποιος μεγάλος θαυμαστής των Thundercats πήρε σκηνές απ' το Troy, Chronicles of Riddick, Xmen, Underworld και άλλες ταινίες, τις επεξεργάστηκε καρέ-καρέ (μιλάμε για άπειρες ώρες δουλειάς) και συνέθεσε αυτό το εντυπωσιακό trailer που μακάρι να ήταν και αληθινό, enjoy!Βαγγέλης Σωφρονάς
vsofronas@rouamat.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου