Αρχείο

Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

The Geek Limbo: Batman Live? Really?Ήλπιζα ότι μετά την παταγώδη επιτυχία της μεταφοράς του Spiderman στο σανίδι του Broadway σε μορφή musical οι παραγωγοί να αποθαρρυνθούν από το να επαναλάβουν ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλά όχι. Δεν άντεξαν. Σειρά έχει ποιος άλλος…Θεέ δώσε μου δύναμη!

Δεν αμφιβάλλω ότι μετά τις ταινίες Batman του Christopher Nolan με την πιο ρεαλιστική προσέγγιση είναι αναπόφευκτο να ξαναδούμε μια πιο χρωματιστή live-action εκδοχή του Batman. Αλλά μία ζωντανή περιοδεύουσα παράσταση δε πιστεύω πως είναι η καλύτερη απάντηση. Βέβαια χωρίς να δούμε δείγμα του δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε…αλλά come on!

Το σενάριο του θα περιέχει ιστορίες όπως η προέλευση του Robin και συμπλοκές με γνωστούς εχθρούς του Batman όπως ο Joker, η Poison Ivy, η Catwoman, ο Riddler και ο Penguin. Το Batman Live ξεκινάει παραστάσεις τον Ιούλιο με αφετηρία το Manchester και μετά τη Βρετανική περιοδεία σειρά έχουν οι ΗΠΑ. Σχέδια για Ελλάδα δεν υπάρχουν και για να πω την αλήθεια, αυτό με ανακουφίζει λίγο...Βαγγέλης Σωφρονάς
vsofronas@rouamat.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου