Αρχείο

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πρόβλεψη τριημέρου.


Προσοχή αυτό το τριήμερο πραγματοποιείται η δυνατή πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου (εμπλέκεται και ο πλανήτης Ουρανός συνεπώς τα απρόβλεπτα θα ταλανίσουν τις ζωές μας και η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη). Επίσης πραγματοποιείται η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στον άξονα Κριού-Ζυγού προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία, δυσκολία στο να κατανοήσουμε τους γύρω μας και μια κάπως άκαμπτη σκέψη. Οι σκέψεις θα είναι κάπως σκοτεινές. Υπομονή. 
Ένα τριήμερο είναι, θα περάσει. Απολαύστε την ομορφιά του φεγγαριού εφόσον το επιτρέψει ο καιρός.
Άμεσα επηρεάζονται από την πανσέληνο τα μεταβλητά ζώδια : Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς.
Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια : Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερος.
Σαφώς ευνοημένα τα σταθερά ζώδια : Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ :

ΚΡΙΟΣ-ΖΥΓΟΣ : Η πανσέληνος από τον άξονα 6ου-12ου ηλιακού σας οίκου σας βάλει ψυχολογικά και σας κάνει πιο εσωστρεφείς αυτό το τριήμερο. Η απομόνωση δεν είναι στον χαρακτήρα σας, αποφύγετε την. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου λαμβάνει χώρα στον άξονα σας δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι. Έχετε μια κάπως πιο σκληρή , επικριτική διάθεση και λογική σας είναι κάπως πιο άκαμπτη. Αποφύγετε κόντρες για να μην έχετε απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πανσέληνος από τον άξονα 5ου-11ου επηρεάζει θέματα ένταξης σας σε συλλογικές ομάδες και δραστηριότητες καθώς και θέματα δημιουργίας .Σαφώς δεν είναι δύσκολη για το δικό σας ζώδιο. Καλή η διαλλακτικότητα  μέσα στις σχέσεις σας στους συλλόγους .Ρίξτε το λίγο έξω και διασκεδάστε. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου πραγματοποιείται στον άξονα 6ου-12ου και σας κάνει κάπως πιο απότομους σε σχέσεις με ανθρώπους της καθημερινότητας σας. Η απομόνωση κανέναν δεν ωφέλησε.

ΔΙΔΥΜΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ : Η πανσέληνος δοκιμάζει τις αντοχές σας σε θέματα οικογένειας, καριέρας και προβολής σας ,πιθανές ανατροπές να σας δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό. Διαλλακτικότητα με άτομα της οικογένειας σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου από τον 5ο-11ο άξονα σας κάνει πιο επικριτικού με άτομα συναναστροφής στους συλλόγους και αρκετά επιθετικούς και αυστηρούς με φίλους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ : Η πανσέληνος δημιουργεί ανατροπές σε θέματα με αδέλφια, στενούς συγγενείς και σπουδών. Πιθανές ανατροπές σε θέματα ταξιδιών και καθυστερήσεις. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για σημαντικά μελλοντικά σας σχέδια. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου από τον άξονα του 4ου -10ου ηλιακού σας οίκου σας κάνει κάπες σκληρούς με άτομα της οικογένειας σας και του επαγγελματικού σας χώρου.

ΛΕΩΝ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η πανσέληνος μπορεί να σας οδηγήσει σε περιττά έξοδα αυτήν την εβδομάδα . Ελέγξτε την καταναλωτική σας μανία και προστατεύεστε το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε υπογραφές σε συμβόλαια που αφορούν κληρονομικά-φορολογικά θέματα. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου από τον άξονα 3ο - 9ο του ωροσκοπίου σας μπορεί να φέρει κάποιος δυσάρεστος ειδήσεις σε θύματα σπουδών. Μη γίνεστε δύσκαμπτοι στην επικοινωνία σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ -ΙΧΘΥΣ : Η πανσέληνος από τον δικό σας άξονα προκαλεί αναταραχές και απρόοπτα σε σχέσεις και συνεργασίες. Σας κάνει πιο ευερέθιστους και επιθετικούς. Αποφύγετε τις εντάσεις και διαχειριστείτε τες σοφά και με σύνεση. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου από τον 2ο -8ο οίκο  του ωροσκοπίου σας προκαλεί μια καταναλωτική τάση με άμεσο αποτέλεσμα να μείνετε χωρίς ευρώ στο πορτοφόλι σας.



Κυριάκος Κοκτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου