Αρχείο

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

The Geek Limbo

Superhero movies on the radar.


Μπόλικοι λόγοι για να χαίρονται οι fans των comics (και άλλοι τόσοι για να ανησυχούν οι ακόμα μεγαλύτεροι fans τους -oh snap!) καθώς το τοπίο με τις επερχόμενες ταινίες βασισμένες σε σούπερ ήρωες αρχίζει να ξεκαθαρίζει.

Green Lantern:

Όταν έμαθα πως ο Ryan Reynolds θα ενσαρκώσει τον Hal Jordan και το alter ego του, τον Green Lantern περισσότερο απογοητεύτηκα παρά χάρηκα, όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι ότι ο Reynolds δε θα κάνει καλή δουλεία, αλλά επειδή έχει αναλάβει να παίξει ξανά τον Deadpool σε ταινία με αυτόν πρωταγωνιστή και όχι σαν εχθρός του Wolverine όπως έγινε στο απογοητευτικό Wolverine Origins. Ο λόγος που απογοητεύτηκα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση, η επιλογή του να παίξει 2 ήρωες διαφορετικών κόσμων ( DC και Marvel) να μη πιέσει τη παραγωγή μιας εκ των 2 ταινιών και δυστυχώς η ταινία Deadpool έχει μείνει πολύ πίσω καθώς έχει να ακουστεί κάτι εδώ και μήνες. Πριν από λίγες μέρες ανέβηκε και το πρώτο trailer του Green Lantern.



Είναι η ιδέα μου ή υπάρχει ένα έντονο κωμικό στοιχείο στυλ Iron Man?  Και όταν λέω στοιχείο εννοώ αντιγραφάρα της persona του Tony Stark. Επίσης ΩΡΑΙΑ CGI ΣΤΟΛΗ. Sorry Ryan αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες για αυτή την ταινία. Μακάρι να διαψευσθώ…

Ημερομηνία προβολής: 6/2011

(Batman 3)The Dark Knight Rises:

            Μετά την ανακοίνωση οτι ο Tom Hardy θα παίξει στη 3η ταινία Batman του Chris Nolan πιθανότατα έναν εχθρό του (YES!!!), o Chris Nolan ξεκαθάρισε επίσης μερικές φήμες. Ο εχθρός του Batman δεν θα είναι ούτε ο Riddler, ούτε ο Joker. Kudos στο Chris Nolan για την επιλογή του να σεβαστεί το ρολο-κύκνειο άσμα του Heath Ledger και να μην πατήσει πάνω του μετά απ’ το χαμό που προκάλεσε η αξέχαστη ερμηνεία του. Έτσι και αλλιώς ο Batman έχει μπόλικους εχθρούς για να διαλέξει ο Nolan.

Ημερομηνία προβολής: 7/2012

Captain America & Thor
           

     Ενώ δεν ήμουν ποτέ κάποιος μεγάλος φαν ούτε του Captain America, ούτε του Thor, είμαι σχετικά αισιόδοξος για αυτές τις ταινίες αφού η Marvel έχει κάνει αξιοπρεπέστατη δουλειά και στις 2 ταινίες Iron Man και στη τελευταία ταινία Hulk.
Μη ξεχνάμε πως όλοι αυτοί οι ήρωες, μαζί με άλλους, θα συναντηθούν στη ταινία Avengers, ένα μεγάλο στοίχημα απ’ την πλευρά της Marvel καθώς ποτέ μέχρι τώρα δεν είδαμε τόσους ήρωες μαζεμένους σε μία ταινία και ταυτόχρονα να αλληλεπιδρά ο καθένας με τον άλλον στις προσωπικές τους ταινίες. Δείτε φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Captain America.


Captain America
america-movie-images”>


και απ’ τα γυρίσματα του Thor




extratv.warnerbros.com/2010/07/sneak_peek_thor_movie_stills.php”>


Ημερομηνίες προβολής: The First Avenger Captain America: 07/2011
                                        Thor: 06/2011
                                        The Avengers: 05/2012

           
Βαγγέλης Σωφρονάς

1 σχόλιο: