Αρχείο

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε...!

Το ξέρω ότι σιχαίνεστε να συνειδητοποιείτε ότι αυτά που σας λέω καμιά φορά είναι αλήθεια, πόσο μάλλον τη φράση ότι σας το 'χα πει αλλά το θέμα είναι ότι τα είπα και είχα και δίκιο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Πρώτον ο κ. Παπανδρέου μας έβγαλε αληθινούς εδώ στο Roua Mat και πιστέψτε με ότι δεν το θέλαμε. Όχι μόνο άφησε αιχμές για τις εθνικές εκλογές αλλά πλανάται στον αέρα και μια ημερομηνία κάπου στα τέλη του Δεκέμβρη. Βλέπετε όταν όλα τα υπόλοιπα παιδάκια παίρνουν δώρα τα Χριστούγεννα όπως κούκλες, ποδήλατα, ps3 κτλ εμείς παίρνουμε εκλογές! Και αναρωτιέμαι, μήπως τελικά και ο Αη Βασίλης μας έχει στη λίστα με τα άτακτα παιδιά σαν όλο τον υπόλοιπο κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια διότι πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά. Ας αφήσω όμως τις θεωρίες περί συνομωσίας κατά της Ελλάδας και ας περάσω στο δεύτερο.

Αν θυμάστε είχα αναφέρει τις χλιδάτες διακοπές που θα έκαναν οι 16 βουλευτές μας στην Γερμανία προκειμένου να "ανακρίνουν τον κ. Χριστοφοράκο"... Ε λοιπόν όπως ακριβώς προέβλεψα (όχι ότι χρειαζόταν και κάποια τρελή ικανότητα πρόβλεψης για το συγκεκριμένο) γύρισαν με άδεια χέρια, και οι 16. Το οποίο άρχισε να με βάζει σε σκέψεις διότι αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική όπου εν μέσω κρίσης πληρώνουμε μια εκδρομή 16 ατόμων! Δηλαδή δεν μπορούσαν να πάνε δύο για να τον ρωτήσουν. Οι 16 τί χρειάζονταν, για σπασμένο τηλέφωνο;

Τέλος πάντων ας αφήσω τα παλιά να περάσουν αν και έχω την εντύπωση ότι θα τα βλέπουμε μπροστά μας για πολύ καιρό... 

Ενώ έχουμε από την μία τον αρχηγό της χώρας μας να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης με ένα λιγάκι απειλητικό τόνο θα έλεγα, υπονοώντας πως αν δεν τον ψηφίσουμε θα φύγει και θα μας εγκαταλείψει, από την άλλη έχουμε τους αριστεριστές δήθεν εκπροσώπους του λαού a.k.a. ΣΥΡΙΖΑιους που προσπαθούν ανελλιπώς και ανεύθυνα να ωθήσουν τον λαό σε εξεγέρσεις. Δεν αντιλέγω πως μια ουσιαστική αντίδραση δεν καθίσταται αναγκαία στην προκειμένη περίοδο παρ' όλα αυτά αμφιβάλλω αν ο δρόμος είναι οι "δρόμοι". Το χειρότερο απ' όλα βέβαια είναι ότι ουδείς από το κοινό του αντιλαμβάνεται την χειραγώγηση του μυαλού του που έχει βρεθεί σε μια αρκετά ευάλωτη θέση ώστε να συμβεί αυτό.

Δεν ξέρω τι να πώ και τι να κάνω πια για να μας αφυπνίσω μα αν κάποιος δεν μας πετάξει ένα κουβά παγωμένο νερό στο πρόσωπο δεν μας βλέπω να ξυπνάμε ποτέ από αυτό τον εφιάλτη.

Για να σας φτιάξω το κέφι θα σας παραθέσω το ανέκδοτο της εβδομάδας το οποίο είναι και κομματάκι σχετικό.

Ένας οδηγός βυτιοφόρου σταματά έναν οδηγό ΙΧ στο φανάρι αναστατωμένος και του λέει...
Κύριέ μου σας παρακαλώ την βοήθειά σας! Βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!
Ξαφνιασμένος ο άλλος τον ρωτά τι ακριβώς συνέβη...
Απήγαγαν τον πρωθυπουργό, απαντά, και λένε πως αν δεν παραδώσουμε 1δις μετρητά μέχρι το βράδυ θα τον περιλούσουν με βενζίνη και θα τον κάψουν ζωντανό! Γι' αυτό κάνουμε μια φιλική δωρεά όλοι προκειμένου να βοηθήσουμε..
Μάλιστα λέει ο άλλος... Και πόσα περίπου δίνει ο καθένας;
Ε να, λέει ο άλλος, γύρω στα 5 λίτρα ο καθένας...

Ελπίζω να σας χάρισε έστω και ένα μειδίαμα...

Καλή εβδομάδα σε όλους!


Κωνσταντίνος Μουράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου